Zodiac Wheel Bell Link слот игра

Днес ще разгледаме Zodiac Wheel Bell Link – едно от най-свежите попълнения към серията Bell Link. Слотът може да ви изненада със своя собствен привлекателен дизайн, а особено, ако сте почитател на зодиите и на нещата около тях, то със сигурност нотката, залегната в този слот ще ви се хареса.

Ревю на играта

Zodiac Wheel Bell Link слот ревю


Zodiac Wheel предлага не само космическо изживяване, но и още повече – в света на астрологията. Както вече на няколко пъти загатнахме, играта е със зодиакална нотка. Символите в нея изобразяват елементи от тази наука, но също така могат да се забележат гадатели и телескопи. За сметка на това, че играта няма ясно изразени бонус символи, визуално слот играта може да се похвали със солидна изработка.

Като за начало е добре да се спомене, че слотът е достъпен, както от мобилна платформа, така и от настолен компютър. С 5-те си фиксирани линии, играта дава на играчите чувство за наслада и избистрен геймплей. 5-те барабана носят добре познатата барабанна подредба

Характеристики и бонуси на слота


Функциите, които правят Zodiac Wheel добър избор са ключови. Играчите, които искат да се насладят изцяло на играта, без да се налага да натискат бутон, за да стартират завъртане, могат да се възползват от функцията за автоматична игра, която дава възможност да бъдат настроени автоматичен брой завъртания.

Друга функция, която гарантира игрово удобство е Turbospin, при която барабаните се въртят по-бързо, което дава възможност за изиграване на повече врътки за същото време. Настрани от тези удобства, слотът предлага още различни опции – например регулиране на залога според техните възможности.

Zodiac Wheel също идва с мистериозен джакпот, изграден на няколко нива. Четирите нива на този вълнуващ джакпот могат да бъдат задействани на случаен принцип по време на игра, а зад тях се крият прилични награди.

Заключение


Слотът със зодиакална нотка може да бъде определен като завладяващ, особено за играчите, които се интересуват и от астрология. Дизайнът е приятен, а мистериозният джакпот дава още една причина да бъде тестван.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *