Igra.bg е новият лотариен сайт на България. В него има различни лотарийни игри с големи печалби. Операторът е лицензиран от Националната агенция по приходите и приема регистрации от пълнолетни лица. В следващите редове ще дадем повече информация за тази онлайн платформа, игрите в нея, бонусите и всичко най-интересно. А сега, нека не губим време, а да започваме.

Как се прави регистрация в Igra.bg?

За да преминете през регистрация в igra bg, е нужно да имате навършени 18 години. Следва да влезете в сайта и да натиснете на бутона „Регистрация“ горе вдясно. По този начин ще ви се зареди електронна форма, в която трябва да попълните вашите лични данни. За да сме по-ясни, нека разгледаме полетата, които се попълват в електронния формуляр за създаване на акаунт:

  • Име и фамилия;
  • Имейл адрес;
  • Мобилен номер;
  • ЕГН / ЛНЧ номер;
  • Парола;
  • Потвърждаване на паролата;

Ако се вписали тези данни, е нужно да сложите отметки, че сте съгласни с правилата и условията на сайта и не сте видна политическа личност или свързана с нея лице. Последната стъпка е да натиснете на големия син бутон „Регистрирай акаунт“ и вашият профил ще бъде създаден.

Как се прави регистрация в Igra.bg?

Какви игри се предлагат в Igra.bg?

В момента има три вида лотарийни игри с големи печалби в сайта. Вие можете да закупите неограничен брой талони и да изпробвате късмета си. На ваше разположение е и малък бутон „Как се играе“, който ви дава информация за правилата на всяка от игрите. Нека все пак разгледаме предложенията на оператора, така че да имате предвид на какво можете да играете в сайта:

  • Ключ Късмет – на всеки 15 минути може да избирате талон с числова комбинация, който да ви донесе атрактивни печалби или да спечелите натрупалия се джакпот;

Всички от изброените игри имат прогресивен джакпот, който се натрупва постоянно. Сумата на джакпота е изписана под самата лотарийна игра. За да започнете да играете, е необходимо да направите депозит от 10, 20 или 50 лева и да започнете да купувате талони с комбинации.

Какви игри се предлагат в Igra.bg?

Бонус за играчите в Igra bg

В момента се предлага бонус програма, при която играчите могат да играят 7 дни, без да загубят пари в периода от 16:00 часа на 03.07.2023 до 22:00 часа на 11.07.2023 година. Системата ще възстанови разликата между заредената сума и наличната сума по сметката ви с лимит до 20 лева. По този начин имате по-малък риск от загуби и всеки може да изпробва, как работи късметът му.

Напомняме ви да следите секция „Бонуси“, тъй като в бъдеще време ще се появяват още специални промоции както за нови клиенти, така и за регистрирани играчи. Там са описани и пълните правила и условия, с които трябва да се съобразите при усвояване на офертите.

Бонус за играчите в Igra bg

Какви са методите за депозит в Igra bg?

В сайта има няколко метода, с които може да заредите сметката си и да играете. Минималният депозит е 10 лева и се отразява веднага във вашия акаунт. За да бъде максимално изчерпателни, нека да разгледаме, какви начини за депозиране предлага операторът Igra bg на клиентите си:

По всяка вероятност ще бъдат добавени и нови разплащателни методи, така че следете внимателно сайта и опциите за депозиране и теглене на пари. Разбира се, ако се появят нови методи, то тогава ние ще ги отразим в нашето ревю и ще ви информираме своевременно.

Как да се свържем с екипа на Igra.bg?

В случай че имате въпроси относно игрите, зареждането на пари, тегленето на печалби или друго, можете да ги зададете на екипа на Igra.bg. Поддръжката работи много бързо, учтива е и отговаря на всякакви клиентски запитвания. Ето и какви възможности за контакт със съпорта има в сайта:

  • Телефонен номер за връзка: 02 4920 228
  • Имейл адрес за контакт: help@igra.bg
  • Електронна форма за контакт в сайта

На този етап все още липсва чат на живо, но не изключваме възможността да се появи в бъдеще време. Все пак и тези начини за кореспонденция са достатъчни, за да отправите вашите запитвания. Отговорите идват бързо, тъй че няма да чакате дълго време връзка със служител.

Заключителни думи

Това беше нашето ревю, което посветихме на Igra.bg. Вън от съмнение е, че това е първият лотариен сайт в България, който предлага толкова много шансове за спечелване на джакпот от игри с числа. Ако харесвате лотарията, то тогава това е вашето място. Все пак играйте отговорно и разумно, тъй като това са хазартни игри, които крият риск от зависимост и солидни загуби.

Igra.bg регистрация

Често задавани въпроси

1 – Има ли изискване за верификация в Igra.bg?

Организаторът може да изиска изпращане на копие на ваш документ за самоличност, за да удостоверите, че вие сте лицето, което е създало акаунт в сайта. Операторът може да изиска копие на лична карта, документ за платена битова сметка или друг вид документ.

2 – Мога ли да играя в Igra bg през мобилен телефон?

Сайтът на Igra.bg има мобилна версия, така че можете да играете през телефони и таблети, с операционни системи Android или IOS. На този етап все още няма специално приложение.

3 – Как да науча правилата на игрите?

В горния десен ъгъл на сайта има секция „За игрите“, от която можете да прочетете правилата, политиките, процедурите и да потърсите помощ, ако имате нужда от такава.

4 – Предлага ли се лимит на депозитите в Igra bg?

Да, вие можете да ограничите достъпа си до сайта, да поставите лимит на депозитите или да поискате пълно изтриване на профила ви.

5 – Каква е минималната сума за депозит в Igra.bg?

Минималната сума, която може да депозирате в Igra bg, е на стойност 10 лева. По-малки суми не се класират се приемат и ще бъдат отхвърлени, ако опитате да ги депозирате в системата.

6 – Има ли лиценз сайтът Igra.bg?

Да, сайтът има валиден лиценз, който е издаден от регулаторния орган по хазарта в България – Националната агенция по приходите.

3,5 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *