Winbet пускат Vivacom депозит чрез СМС

В онлайн платформата на Winbet вече можете да направите Vivacom депозит чрез СМС. Това е новият платежен метод, с който депозирате в реално време и захранването на сметката се отразява моментално в акаунта ви. Ако не знаете, как да направите депозит в Winbet чрез Vivacom, то тогава прочетете тази статия, където ще ви дадем пълни инструкции за депозирането чрез СМС в сайта.

Как се прави Winbet депозит чрез VIVACOM СМС?

За да депозирате чрез VIVACOM в Winbet, трябва да извървите няколко прости стъпки. Начинът за зареждане на акаунта със средства, не е никак труден, както ще се уверите от информацията, която ще откриете при нас. А сега е време да посочим стъпките за Виваком депозит в сайта на Уинбет:

  • Влезте в Winbet;
  • Кликнете от профила си на методите за депозит;
  • Изберете VIVACOM от предложените методи;
  • Посочете сума (10, 20 или 30 лева) за депозита ви;
  • На телефонния ви номер ще бъде изпратено съобщение с код;
  • Въведете кода от получения СМС в предназначеното за него поле;
  • Потвърдете депозита;

По този начин вече сте успели да извършите успешен депозит в Winbet със СМС към Vivacom. Имайте предвид, че не можете да депозирате по-големи суми от посочените в опцията за захранване на сметката. Най-голямата сума, която можете да депозирате е в размер на 30 лева.

Не бива да забравяйте също, че СМС с код за депозит ще пристигне на посочения от вас телефонен номер, който е на сметка към VIVACOM. Ако сте абонат на друг оператор или използвате предплатена карта (ваучер), няма да можете да заредите пари чрез тази опция за депозиране.

Какви са правилата на Уинбет СМС депозит с Виваком?

Играчите имат право да извършат Winbet депозит чрез Vivacom до три пъти за един календарен месец, като депозитите в рамките на 1 месец, не може да превишават общата сума от 30 лева. Може да направите 1 депозит от 10 лева и след това да направите втори депозит от 20 лева, като така ще достигнете максималната сума за месеца от 30 лева. Депозитите важат за един календарен месец, който се нулира на всяко 1-во число. Така например, ако сте депозирали на 23 юни сумата от 30 лева, ще можете да извършите следващия си депозит на 1 юли. Имайте предвид това правило, когато депозирате в сайта.

Разбира се, за да направите СМС депозит с Vivacom, трябва да сте посочили номер на мобилния оператор, когато сте се регистрирали в сайта. В случай че искате да направите промяна на телефонен номер от друг оператор към Виваком, е нужно да предоставите на Уинбет сканирано копие на договор за мобилния абонамент, където да личат вашия адрес и телефонния номер.

Депозити с предплатени карти на Vivacom, не се приемат от Winbet. Вие трябва да сте абонат на компанията, тъй като депозираната сума се начислява към месечната ви сметка. В издадената фактура можете да видите, че е удържана сумата за извършен Winbet депозит от вашия номер.

Няколко думи в заключение

По-горе описахме процедурата по SMS депозит с Vivacom, но трябва да направим едно важно предупреждение към играчите, което да запомнят добре, за да не претърпят разочарования.

Хазартът е само за пълнолетни лица навършили 18 години и за забавление. Имайте предвид, че хазартните игри водят до хазартна зависимост, а това е състояние, от което се излиза много трудно. На база това бъдете разумни със залаганията и играйте отговорно, за да не изгубите парите си. Надяваме се, че нашата статия е успяла да ви бъде полезни и ви пожелаваме успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *