Sugartime слот игра

Готови ли сте да се потопите в един от “сладките” представители на онлайн слотовете с Sugartime, игра, създадена с вкус от софтуерния доставчик EGT Digital. Разработката ще ви очарова с цветни желирани бонбони, комбинирани с зашеметяващи функции, идващи с изкушаващо игрово преживяване.

Ревю на играта

Sugartime слот ревю


Sugartime предлага атрактивно игрово преживяване с 6-барабанова, 5-редова решетка и система за изплащане, базирана на скатер комбинации. Можете да постигнете печеливша комбинация, като съчетаете 8 или повече идентични символи някъде по решетката. Тази слот игра се отличава с висока волатилност и RTP от 96.03%. Максималният потенциал за печалба зависи от текущата стойност на прогресивния джакпот.

Символите в Sugartime са наслада за очите. Те украсяват барабаните и представляват многобройни и цветни желирани бонбони, създавайки визуално стимулиращо и апетитно игрово преживяване. Графиките не само са визуално привлекателни, но и допринасят към общия шарм на играта, потапяйки играчите в сладък рай, докато въртят барабаните.

Характеристики и бонуси на слота


Toppling Reels: И в основната игра, и по време на безплатните завъртания, след като се появят печеливши комбинации, всички награди се изплащат веднага, а печелившите символи изчезват, с изключение на скатера и множителните символи. Празните позиции на барабаните бързо се запълват със символи отгоре, и всички нови печеливши комбинации се изплащат. Печалбите от символите на скатер се преброяват в края на функцията Toppling Reels. Тази функция продължава, докато не се формират повече печеливши комбинации на екрана.

Clover Chance Jackpot функция: Тази функция може да се активира на случаен принцип в края на основна игра или в рунд с безплатни завъртания. Първоначално печалбите от стартиралата игра се изплащат, след което играчите влизат в Clover Chance Jackpot функцията. През тази функция играчите избират от 15 сандъка, всеки съдържащ различни символи. Дванадесет от тях съдържат символи на перли, като цветът на символа съответства на нивото на Clover Chance джакпота, което представлява. Останалите сандъци съдържат специални символи на детелина за повишаване на нивото.


Събирането на някой от специалните символи за повишаване на нивото изпраща играча на следващото ниво на Clover Chance Jackpot, при условие че са събрани и трите съответстващи символа на перли. Clover Chance Jackpot функцията приключва, щом се постигне едно от нивата на джакпот. Тези джакпоти включват четири нива:

  • Grand Jackpot: Присъжда се, ако съберете 3 червени перли или 3 зелени перли и 1 зелена детелина;
  • Major Jackpot: Присъжда се, ако съберете 3 зелени перли или 3 сини перли и 1 синя детелина;
  • Minor Jackpot: Присъжда се, ако съберете 3 сини перли или 3 лилави перли и 1 лилава детелина;
  • Mini Jackpot: Присъжда се, ако съберете 3 лилави перли.

Всички тези джакпоти са прогресивни, и по време на Clover Chance функцията може да бъде спечелен само един от тях.

Безплатни завъртания: Активирайте рунда на безплатни завъртания, като получите 4 или повече символа на скатер. По време на безплатните завъртания, до 10 символа с множители със стойности от X2 до X100 могат да се появят случайно на екрана. Ако по време на безплатен рунд се появят повече от един символ с множител, техните стойности се събират и значително увеличават общата сума на вашите печалби. И в допълнение – по време на безплатните завъртания, получаването на 3, 4, 5 или 6 скатер символа задейства 5 допълнителни безплатни завъртания, които се добавят към текущия ви общ брой.

Double Chance Bet: Играчите имат възможността да удвоят шансовете си за активиране на бонус рунда, като заложат 1,25 пъти началния си залог.

Bonus Buy: За тези, които търсят незабавно действие, рундът с безплатни завъртания може да бъде активиран при заплащане на 100 пъти своя залог.

Функция Gamble: Играта предоставя възможност да рискувате своята печалба, ако тя е по-малка от 35 пъти на залога ви. Просто щракнете върху “x2” и изберете червено или черно. Ако вашето предположение за червено/черно е вярно, вашата сума на залога се удвоява. В случай на грешен избор, ще загубите сумата на залога си, и играта приключва. Играчите са ограничени до максимум от 5 опита за залагане.

Заключение


Sugartime е сладко бягство в света на онлайн слотовете, предлагайки вкусна комбинация от атрактивни функции. Функцията Toppling Reels поддържа действието, докато Clover Chance Jackpot функцията добавя завладяващ слой вълнение със своя потенциал за прогресивен джакпот. Безплатните завъртания с множители обещават вълнуващи награди, а възможността за удвояване на шансовете и дори за закупуване на път към бонус рунда добавят стратегическа дълбочина. За играчите, търсещи захарно удоволствие, Sugartime е слот игра, която трябва задължително да се опита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *