Sesame предлага изплащане чрез Cashterminal

Знаете ли, че Sesame казино предлага изплащане чрез Cashterminal. В сайта бе добавена тази опция, така че играчите лесно и бързо да изтеглят спечелените си пари. Ако се питате, как се теглят печалби от Сезам чрез Кештерминал, то тогава прочетете тази статия, в която ще ви посочим начина да приберете парите си. Сега обаче няма да продължаваме с увода, а минаваме напред.

Как се теглят пари от Сезам чрез Cashterminal?

Не е сложно да изтеглите спечелените си пари от Сезам чрез Cashterminal. Компанията има пунктове, които можете да посетите, за да получите изплащане. Самата процедура по изтегляне е още по-елементарна и няма да ви отнеме много време. В случай че за първи път теглите от Сезам с Кештерминал, то тогава прочетете инструкциите по-долу, за да се ориентирате в процедурата:

  • Влезте в акаунта си в Sesame;
  • Верифицирайте акаунта си;
  • Отворете методите за теглене;
  • Изберете Cashterminal;
  • Въведете стойността на сумата, която ще теглите;
  • Изчакайте кратко да обработят заявката ви;
  • Отидете до каса на Cashterminal, за да получите парите си;

Общо взето с това приключва вашето теглене на пари от Sesame bg чрез Cashterminal. Ако не знаете, къде се намират местата за изплащане, можете да влезете в сайта на Cashterminal и да ги потърсите. Информация за тях ще получите и на посочените онлайн телефони за контакт.

Как да направим теглене в Sesame чрез Cashterminal

Колко време се чака теглене в Sesame чрез Cashterminal?

Добрата новина е, че няма да чакате дълго време. Много често заявките се обработват за броени минути и парите вече са налични на местата за изплащане на Cashterminal. В редки случаи може да се наложи да изчакате максимум 1 час, ако системата е много натоварена, за да се обработи заявката ви. Това обаче не се случва всеки път, тъй че изчакайте спокойно не повече от 10 минути.

Минимални и максимални лимити за теглене с Кештерминал

За да теглите от Sesame чрез Кештерминал, е нужно да сте спечелили най-малко 30 лева. Това е минималната сума, която може да бъде изтеглена чрез метода. Максималният размер на тегленето чрез Кештерминал, е на стойност 5000 лева. С други думи, ако сте спечелили повече пари и искате да ги изтеглите с Cashterminal, то тогава ще получите отказ, заради дадения лимит.

Няколко думи в заключение

Най-после потребителите на Betano получиха още един много бърз начин за теглене на печалби. Това е Cashterminal, с който ви запознахме по-горе в тази кратка, но надяваме се полезна статия. В края искаме да ви предупредим, че участието в хазартни игри води до хазартна зависимост и солидни загуби. В този ред на мисли, бъдете разумни играчи и не прекалявайте с тези забавления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *