Winbet 500x рулетка с бонус динамични числа и Джакпот карти

Winbet продължават с апетитните промоции за януари месец. До края на месеца всички, които имат профил в Уинбет ще могат да разцъкват рулетката с различни множители като бонус. Това е единствената рулетка от българските казина, която е на български и може да ви даде 20% кешбек до 1000лв за разликата между направените залози и изплатената печалба.

Всеки, който залага със собствени средства ще бъде квалифициран да участва в промоцията. Кешбекът, който ще получавате обратно, ще ви бъде зареден като безплатен залог в потребителския акаунт. Няма да има нужда да правите депозит, за да получите кешбек от Уинбет.

Кешбекът има максимална сума от 1000лв и минимална от 10лв.

Уинбет 500х рулетката се играе по познатите правила, но предлага и допълнителен бонус под формата на „динамични числа“ в различните рундове на рулетката. Преди да завъртите рулетката и след като сте направили залозите си, няколко числа ще се появят като динамични или бонус числа. Всяко от тях ще носи множител на печалбата от завъртането ви. Ако рулетката спре на някои от тези динамични бонус числа, играчите получават печалба умножена по множителя.

На всичкото отгоре Winbet 500x рулетка може да активира Jackpot Cards (играта с джакпот карти) – там можете да избирате между 4те различни цветове – спатия, каро, купа и голямата награда – картата пика.

Успех на всички ви при въртенето на рулетката и ако все още нямате профил в Уинбет може да си направите такъв и да въведете бонус кода валиден за всички български казина – BONUS100

Приятна игра и бъдете разумни в залозите си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *