На кои слот игри могат да се купуват скатери?

Home » На кои слот игри могат да се купуват скатери?

Знаете ли, че има слот игри, на които можете да си купите скатер символи? Това са онези специални символи, които най-често отключват безплатни завъртания или друг вид бонуси. Едва ли има играч, който да не очаква комбинация от 3 или повече scatter символа по колоните, за да може да се възползва от безплатните врътки, но тези икони се появяват рядко. По-долу разрешаваме проблема, като ви даваме игри, където може да си купите скатери.

Видове игри предлагащи купуване на скатер символи

По-голямата част от Megaways слотове на провайдъра Pragmatic Play, позволяват закупуването на скатер символи, за да можете да се възползвате от безплатните завъртания. В дясната част на играта ще видите прозорец „Купи безплатни завъртания“, а също и цената за тях. Ако имате достатъчно средства в баланса по сметката ви, можете да си купите ценните скатер символи.

Имайте предвид, че минималната сума за закупуването на безплатни врътки и скатери, е най-малко 40 лева. Тези пари ще бъдат премахнати от баланса ви, но барабаните ще започнат да се въртят свободно няколко пъти. Броят на безплатните завъртания, зависи от играта, която сте избрали. Вие обаче можете да имате двойна, тройна, та дори четворна възвръщаемост.

Нека видим част от заглавията на ротативките, които ще ви дадат правото да си закупите скатери, за да се опитате да стигнете до големите изплащания. По-долу споменаваме топ игрите, но имайте предвид, че освен тях има и още много. Нека все пак видим, кои са тези машинки:

  • The Dog House;
  • Wild West Gold;
  • Gates of Olympus;
  • Madame Destiny;
  • Power of Thor;
  • … и други!

Какви печалби да очаквам от скатер символите?

Не можем да прогнозираме, какви биха били печалбите от безплатните врътки, които сте си закупили. Има вариант те да са добри, но може и да не спечелите нищо. Ето защо, покупката на scatter символи, е на ваша отговорност. Това е риск, който поемате, а последствията са непредсказуеми. Хубавото е, че има игри, в които се предлагат множители, така че ако имате късмет, може да отбележите печалби х2, х3 х4, та даже и х5. Всичко зависи от вашия късмет.

Обобщителни думи

Сега вече нямате повод за притеснение, защото можете да си купите безплатни врътки, вместо да потите ръцете си от стискане на палци, за да ви се паднат скатер символите. Разбира се, трябва да играете с разум, защото бонусите в слот игрите, не ви гарантират сигурни печалби. Надяваме се, че успяхме да ви бъдем полезни с тази статия и пожелаваме успех на всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.