Magic Hammer слот игра

Home » Magic Hammer слот игра

Magic Hammer е приключенски онлайн слот от CT Interactive с пет барабана, три реда и 25 печеливши линии. Играта се обляга на викингска тема и предлага на играчите редица забавни функции, включително уайлд, скатери и бонус завъртания. RTP показателят, с който този слот може да се похвали, е 95.8%, а волатилността е средна.

Ревю на играта

Целта в Magic Hammer надали ще ви изненада. Тя е да получите три или повече съответни символа на печеливша линия, като символите варират по стойност – от нископлатените символи на карти до по-високоплатените символи с картини и викингска тематика. Ако се вгледате в символите, ще забележите викингски шлем, кинжали, врана, куче, женски герой и символът, който носи най-големи награди – Тор. Същият този символ се явява и скатер. Другият специален символ на барабаните е чукът на Тор, който е магически уайлд символ и замества всички останали символи, с изключение на Тор. Уайлдът се появява само на барабан №2, 3 и 4.

От гледна точка на темата, Magic Hammer може да се похвали, че разполага с вълнуваща викингска такава. Феновете на този тип игри ще се радват да видят символи като традиционния шлем с рога, брадви, заплашителни кинжали, както и самият Тор – викингският бог на гръмотевиците, светкавиците и бурите. Чукът на Тор е може би най-страшното оръжие в скандинавската митология. Смятало се е, че може да строши планини; както и нещо повече – може да действа под формата на бумеранг, който в случай, че Тор го хвърли, да се върне при него.

Графиката тук е също впечатляваща, което прави самата игра визуално привлекателна и дори примамлива. Слотът има жив анимационен стил, а барабаните са пълни с добре и детайлно изработени символи и гама от ярки цветове. Има някои интересни анимации, които наистина оживяват в играта, докато саундтракът подобрява атмосферата с добрата си музика.

Минималният залог в Magic Hammer е 0.25, а максималният наброява 5.00. Играчите могат да влияят върху големината на залога, използвайки контролите, предназначени за това. Символите на барабаните варират по стойност, така че ето списък с печалби, базирани на общ залог от 0.25 и съвпадение от три, четири или пет символа на печеливша линия:

  • Вале и Царица – 0.05, 0.10, 1.00;
  • Цар и Асо – 0.05, 0.15, 1.00;
  • Брадви, кинжали и каска – 0.05, 0.50, 2.00;
  • Врана – 0.07, 0.75, 3.00;
  • Куче – 0.10, 1.00, 3.00;
  • Гърне – 0.20, 1.50, 7.00;
  • Женски герой – 0.50, 2.00, 10.00;
  • Тор – 1.25, 5.00, 25.00.

Характеристики и бонуси на слота

Феновете на слотовете с безплатни завъртания със сигурност ще усетят тръпката от Magic Hammer, тъй като настоящата разработка разполага с такава част. Играчите могат да спечелят седем безплатни завъртания, при положение, че получат три, четири или пет скатер символа. По време на първите 6 завъртания, уайлдовете оставят малък печат върху барабаните, върху които попадат. При последното завъртане тези печати се трансформират в цели уайлд символи, които увеличават потенциала за печалба.

За всяка печалба, която е по-малка от 10 пъти общия залог, се предлага хазартна (Gamble) функция, по време на която играчите могат да приемат наградата или да заложат печалбата. Ако изберат да залагат, ще бъде представена обърната с лицето надолу карта, а задачата пред тях ще бъде да познаят цвета или боята. В случай, че познаят цвета (червен или черен), те ще удвоят печалбата, а в случай, че познаят от каква боя е съответната карта – ще учетворят.

Заключение

Разработката с викингска нотка от CT Interactive е забавна игра с живи графики и някои добри бонус функции. Бонусът за безплатни завъртания и възможността за хазарт, наистина правят слота още по-вълнуващ и интригуващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *