Lucky Dollar слот игра

Добре дошли в Дивия запад! На мястото и във времето, в което имате шанс да получите всичко, което желаете. Lucky Dollar е онлайн слот игра, създадена и задвижвана от известният разработчик на такъв тип слот игри – CT Interactive. С класическа история за Дивия залаз, добра визуална част и няколко бонус функции, Lucky Dollar със сигурност си струва да бъде изпробван.

Ревю на играта

В Lucky Dollar ще срещнете една класическа история за Дивия запад. Това означава, че има замесени каубои, както и още други различни символи, които ще разгледаме малко по-нататък. Не можем да твърдим, че този слот разполага с най-добрите визуални ефекти, на които сме попадали някога, но е очевидно, че създателите са обърнали специално внимание на всеки един символ, а именно дървеният фон на повечето от символите придава по-специален чар и усещане.

Самият слот идва с 5 барабана и 30 печеливши линии. На екрана ще видите няколко основни символа, както и карти за игра (от 9 до Асо), красива дава, кръстосани лопата и кирка, държащ златна руда мъж, каубой и кръстосани пушки. Излишно е да се казва, че играчите трябва да получат 3 или повече съвпадащи си символа, за да генерират награда.

Характеристики и бонуси на слота

Златната монета случи като уайлд символ в този слот и има функцията да замени всеки един от останалите основни символи, с което да изгради печеливша комбинация. И нещо повече, същият символ умножава всяка ваша печалба по 2.

Другият специален символ в този слот е скатерът, а той е изобразен като дума “saloon”. Ако получите поне 3 скатер символа някъде по екрана, ще се насладите на присъдените ви 15 безплатни завъртания. В рунда с безплатни завъртания всяка печалба се умножава по 3, а единственото изключение от това, прави комбинацията от 5 уайлда.

Заключение

Както вече може би усещате, Lucky Dollar не е нещо иновативно, но от своя страна предлага всички основни компоненти на един сносен слот. RTP показателят е 96.09%, а с добрата графика, слотът се превръща в един от добрите избори, в случай, че искате да пробвате нещо класическо и на каубой тематика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *