Lord of Luck слот игра

Home » Lord of Luck слот игра

Слотът Lord of Luck е изцяло проектиран и задвижван от известният разработчик на казино софтуер CT Interactive и разполага с 5 барабана и до 40 печеливши линии. Ирландската тематика ще ви отведе на пътешествие до Изумрудения остров, където може само да се убедите дали народните приказки наистина са верни и дали трилистника и лепреконите могат да ви отведат до дъгата, за която е известно, че е знак към истинските съкровища.

Ревю на играта

Целта в играта е проста – намерете своя късметлийски лепрекон, който ще призове дъгата, за да ви бъде отворен пътят към гърнето със злато.

Някои от по-важните контроли в слота Lord of Luck са:

  • Зеленото зъбно колело, което ще ви отведе до панела за избор на залози, в който може да избирате вашите предпочитания, от това на колко линии ще играете, какъв ще е залогът ви за всяка една от тях и дали желаете да играете ръчно или да се възползвате от автоматични завъртания;
  • „Total Bet“ бутонът ще изведе панела за бързи залагания над барабаните, където също може да изберете вашия залог;
  • “FUN” бутонът в горният десен ъгъл служи за избиране деноминацията на вашия залог;
  • “Line Bet +/-“ ще увеличи/намали залогът на линия, а с това и общия ви залог;
  • “Lines +/-” ще промени броя на активните линии, които ще бъдат на разположение при следващото завъртане;
  • „Autoplay +/-“ ще увеличи/намали броя на автоматичните завъртания, които сте преценили, че искате да използвате;
  • “Spin” бутонът ще стартира завъртането, използвайки настройките по-горе, които сте задали;
  • След всяко завъртане ще виждате X2 бутон или бутон с ръка, в зависимост от това дали искате да приберете печалбата си или да я разиграете на добре познатата „Gamble“ функция, която може да удвои печалбите.

Характеристики и бонуси на слота

Както вече стана на въпрос, лепреконът е уайлд символът в играта и може да очаквате включване от него на барабани №2, 3 и 4. След като попадне върху игралната мрежа, той може да замени всички останали символи в играта, с изключение на символите на трилистната детелина и гърнето със злато.

Както гърнето със злато, така и детелината, са скатер символите, които могат да формират печалби навсякъде по барабаните, без да зависят от активния брой линии. Гърнето може да попадне върху всички барабани, докато детелината може да направи това само на барабани №1, 3 и 5.

След формирането на всяка печалба, бутоните на зъбното колело и бутонът за завъртане ще бъдат заменени с бутони на ръка и Х2. Това е и изборът, който трябва да направите, що се касае, дали в конкретния момент желаете да приберете печалбата си или се чувствате късметлия и искате да я удвоите.

На същия принцип може и да я учетворите, в случай, че познаете каква е боята на картата, която е обърната с лицето надолу.

Заключение

Lord of Luck е проста и ясна игра с добър дизайн и основен геймплей. Играта е със средна волатилност и RTP 95.75%. Максималните печалби могат да достигнат до 3000. Слотът не разполага с нещо по-специално и иновативно като бонус функции, но предлага два скатера и “Gamble” рунд, които донякъде компенсират очакванията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.