Leprechance Treasury слот игра

Добре дошли в магическия свят на Leprechance Treasury, слотът, разработен от гиганта в сферата EGT Digital. Впускайки се в забавно ирландско приключение, ще имате честта да въртите барабаните сред сочни зелени пейзажи в келтски шарм. Leprechance Treasury обещава незабравимо игрово преживяване, пълно с възможности за печалби и вълнение.

Ревю на играта

Leprechance Treasury слот ревю


Leprechance Treasury предлага стандартна 5×3 решетка с 40 платени линии, предлагайки игрово преживяване с висока волатилност. Играта се отличава със стойност на RTP от 96.03%, а максималният потенциал за печалба се определя от текущата стойност на прогресивния джакпот.

Leprechance Treasury омагьосва играчите със своя чаровен визуален дизайн, представящ ярки и вълнуващи графики, които ви транспортират в свят на ирландски фолклор. Фонът на играта е украсен със зелени пейзажи и келтски мотиви. Заедно с този очарователен визуален ефект, съчетан с успокояващ и мелодичен саундтрак, се създава перфектната атмосфера за релаксиращо игрово преживяване. Общо взето, дизайнът и саундтракът създават поглъщаща атмосфера, която увеличава общото удоволствие от играта.

Характеристики и бонуси на слота


Настоящата разработка на EGT идва и с няколко бонус функции:
Безплатни завъртания: Режимът на безплатни завъртания в Leprechance Treasury стартира, когато три символа на скатер се появят на барабаните. По време на този бонус рунд, играчите имат възможността да избират между два режима:

 • Вариант 1: Този избор възнаграждава играчите с 12 безплатни завъртания. Тези завъртания включват повече наредени символи на барабаните, което може да доведе до повече печеливши комбинации. Забележително е, че обикновените символи не се появяват на барабаните по време на този режим;
 • Вариант 2: Избирането на този режим също предоставя 12 безплатни завъртания, но с добавената възможност за умножаване на печалбите от символи на скатер с фактори като x2, x3, x5, x10, x15, x20, x25 или x50 пъти залога. Допълнително, след всяко безплатно завъртане се изплащат кредити въз основа на стойностите на отделните символи, добавяйки елемент на непредсказуемост в играта.

Важно е да се отбележи, че не е възможно да се активират повторно безплатни завъртания в Leprechance Treasury, и те се играят със същия множител на залога и настройки за линия като началното активиране, поддържайки консистентно игрово преживяване.

Функция Respin: Функцията Respin в Leprechance Treasury предлага допълнителен слой в играта при определени условия. Тази функция се активира на случаен принцип, когато един, два, три или четири барабана се запълнят с идентични символи (без символите на скатер и уайлд), както по време на основната, така и по време на безплатните игри. Важно е да се отбележи, че функцията Respin не активира функцията High Cash Jackpot.

Първоначално всички печалби от стартиралата игра се изплащат на играча. След това барабаните, отговорни за активирането на функцията Respin, се преместват на ляво и остават фиксирани там за времето на функцията Respin. След това на играчите се предоставя повторно завъртане за останалите позиции на екрана, които включват символа, който първоначално е активирала функцията, и само празни символни позиции. По време на функцията Respin, ако се появят нови съвпадащи символи на екрана, те се задържат на място, и се предоставя още едно завъртане за останалите символни позиции на екрана. Функцията Respin приключва при две условия:

 • Ако след повторно завъртане не се появят нови съвпадащи символи на екрана;
 • Ако след повторно завъртане целият екран се запълни със съвпадащи символи.

Важно е да се отбележи, че постигането на пълен екран със съвпадащи символи води до спечелването на съответното ниво на джакпот, но не дава печалби от линии. Нивата на джакпота са следните:

 • Пълен екран със символи на Leprechaun предоставя Grand Jackpot;
 • Пълен екран със символи на Hat предоставя Major Jackpot;
 • Пълен екран със символи на Clover предоставя Minor Jackpot, което е не-прогресивен джакпот стойност от 60 пъти началния залог;
 • Пълен екран със символи на Pipe предоставя Mini Jackpot, който също е не-прогресивен джакпот стойност от 30 пъти началния залог.

Функция High Cash Jackpot: Функцията High Cash Jackpot в Leprechance Treasury представя четири различни нива на джакпот, и е важно да се отбележи, че всяко от тези нива може да бъде спечелено независимо от размера на залога. Тази функция може да се активира на случаен принцип след базова или безплатна игра, само ако вече не е активирала функцията Respin. По време на функцията на джакпота, играчите имат възможността да избират от 12 топки, всеки с различни символи. Функцията на джакпота продължава, докато играчът успешно събере три съвпадащи символа. Нивата на джакпота и съответните им символи са следните:

 • Grand Jackpot: Постига се, когато се съберат 3 символа на Leprechaun;
 • Major Jackpot: Присъжда се, когато се съберат 3 символа на Hat;
 • Minor Jackpot: Заработва се, когато се съберат 3 символа на Clover;
 • Mini Jackpot: Печели се, когато се съберат 3 символа на Pipe.

Функция за Залагане: Функцията за залагане е за играчите, които постигнат печеливши комбинации, равни или по-малки от 35 пъти началния залог. След печалба от този размер, играчите могат да изберат дали да рискуват печалбите си, като предвидят дали следващата карта, която ще бъде изтеглена, ще бъде червена или черна. Верният избор удвоява сумата на залога, докато неверният избор води до загуба на сумата на залога и приключване на играта. Играчите са ограничени до общо 5 опита за залагане.

Заключение


Leprechance Treasury предлага атрактивно игрово преживяване с уникални функции.. Дизайнът с ирландска тематика и мелодичният саундтрак създават приятна атмосфера. Без значение дали целите ви са прогресивни джакпоти или просто се наслаждавате на функциите за залагане, тази игра предоставя разнообразни възможности за забавление и потенциални печалби. Потопете се в света на ирландската фолклорна тематика с Leprechance Treasury за едно удовлетворително игрово приключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *