Бонус Краен Победител

Home » Бонус Краен Победител

Ако обичате да давате дългосрочни прогнози за футболни мачове, то тогава офертата „Бонус краен победител“ на Winbet със сигурност ще ви допадне. Операторът ви дава шанс да грабнете впечатляващ безплатен залог до 2000 лева, ако заложите на краен победител в Мондиала в Катар. Естествено, тази оферта има своите правила, с които ще ви запознаем подробно в тази статия.

Правила и условия на „Бонус краен победител“

Общо взето този бонус ви позволява да грабнете безплатен залог от 5 до 2000 лева. От определящо значение за стойността на безплатния залог, е коефициентът на групата, в който той попада. Нека обаче да разгледаме, как са подредени групите с коефициенти, за да се ориентирате:

  • Група 1 за залози с коефициент под 20;
  • Група 2 за залози с коефициент над 20 и под 200;
  • Група 3 за залози с коефициент над 200;

Разпределението на групите и още информация за тях, може да намерите директно в сайта на Уинбет. Там ще видите и примери относно залозите и бонусите, които можете да вземете.

Други изисквания

И, след като ви информирахме относно разпределението на бонусите, е време да ви запознаем и с основните изисквания за участие в промоцията. Общо взето при тях няма нищо сложно, както ще се уверите, след като прочетете условията, които сме поставили в следващите няколко реда:

  • За квалифициращи залози се считат тези, които са направени в раздел „Дългосрочни“ и за победител на Световното първенство по футбол в Катар;
  • За промоцията се класират само единични залози за победител в Мондиала;
  • Минималната сума, която трябва да заложите, е в размер на 25 лева;

Обобщителни думи

Предложихме ви информация за „Бонус краен победител“ в сайта на Уинбет. При положение че желаете повече информация, може да я получите директно в онлайн платформата или ако се обърнете към поддръжката за съдействие. Ние ви пожелаваме успех по пътя към големите печалби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *