Гепи бонус Бинго слот – начален бонус

Home » Гепи бонус Бинго слот – начален бонус

С офертата „Гепи бонус Бинго слот“ получавате премия, с която да играете на бинго слот игри в сайта на Betmarket. Това е начален бонус за бинго слот в Бетмаркет, чиято стойност е 100% от депозита до 500 лева. Офертата си заслужава, тъй като с нея може да се насладите на любимите ви бинго слот игри. Повече за промоцията, правилата и всичко най-важно, ще прочетете по-долу.

Правила на офертата „Гепи бонус“ за Бинго слот

Имайте предвид, че тази оферта е специално за бинго слот игрите в Betmarket. Тя не важи за разделите „Спорт“ и „Казино“ и не може да бъде разиграна там. В следващите редове ще ви запознаем с условията за получаване на бонуса и неговото превъртане. Нека да ги видим:

  • Бонусът ще бъде получен, след като въведете код „GEPIBINGO” при първи депозит;
  • Ако искате да теглите печалби от бонуса, трябва да го разиграете;
  • Вие трябва да превъртите сумата на бонуса и депозита 20 пъти;
  • Максималният допустим залог е 15 лева;
  • Ако се затруднявате с правилото за превъртане, потърсете поддръжката;

Това е чудесният бонус за бинго слот игри до 500 лева. В изискването за разиграване влизат както печелившите, така и губещите залози. Бонусът трябва да бъде разигран в секция „Бинго слот“, за да отключите средствата за теглене. Имате възможност да следите прогреса на разиграването.

Как да се възползвам от „Гепи бонус“ за Бинго слот?

Всеки нов клиент на Бетмаркет, който депозира за първи път в сайта, може да вземе 100% бонус до 500 лева за бинго слот игри. За да стане това, е необходимо да изберете метод за депозит и да впишете „GEPIBINGO” в полето „Бонус код“, което ще видите.

Така бонусът ви ще бъде наличен. Това е еднократна оферта, от която може да се възползвате само веднъж при първия ви депозит. Винаги може да потърсите съпорта на сайта, ако имате въпроси около тази промоция. Служителите на Betmarket.bg са много учтиви и ще ви съдействат с допълнителна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *