English Rose слот игра

Home » English Rose слот игра

Елегантният слот English Rose идва от CT Interactive с английска тематичност, както става ясно от самото заглавие. Настоящият слот ще ви отведе директно в сърцето на Англия от викторианската епоха, а златните украшения по границите на слота и розите, галещи ръба на екрана, допълват аристократичната претенция, която тази игра се стреми да постигне. Дори и най-яростните критици трудно биха отрекли, че English Rose визуално изглежда по много добър начин, но по-важното в случая са нейните характеристики, които ще разгледаме в следващите минути.

Ревю на играта

Пригответе чаша чай и разгърнете вътрешния си англофил, докато пускате English Rose слота на CT Interactive. Той ще ви даде останалото – всички типични за викторианска Англия и 19-ти век атрибути, изискан чай, сервиран във фин порцелан; джентълмени, облечени в модно и облечени стилно жени.

Ако сте играли някога игра от същия разработчик, оформлението на този слот незабавно трябва да ви е познато. Споменатите по-горе визуални ефекти са богати и детайлни, както е нормално за гигант в разработката на слот игри като CT Interactive. Менюто стои в долната част на екрана и е достатъчно изчистено, а активните печеливши линии могат да се видят отляво и отдясно на барабаните. Като десерт, звуковите ефекти и анимации допълват отлично пейзажа, а качествената изработка си проличава най-много, когато голям брой ефекти се случат върху мрежата и те не водят то забиване, както може да се наблюдава в разработки от други компании.

Барабанната подредба на слота е 5х3 и с до 15 печеливши линии. Макар и това да изглежда минимално, то се компенсира с максималната деноминация на монетата от 0.3 единици от избраната от вас валута. Слотът разполага със скатер и уайлд символи, а в допълнение имате възможност да спечелите и безплатни завъртания. В долната част на екрана има бутони, които могат да превключат подменюто на играта, благодарение на което да промените размера на залога и използваната деноминация на монета, както и броя на печелившите линии.

Характеристики и бонуси на слота

English Rose предлага голям набор от начини за спечелване на награди. Играта позволява по-висок размер на залозите, както и по-голям джакпот, плюс скатер и уайлд символи, в допълнение и шанс за спечелване на безплатни завъртания. Ограничението тук е максималната ставка на една линия – 1 монета, а минусът, както някои биха го определили, е че няма бонус игри или прогресивни джакпоти, но за сметка на това има множител на печалбите.

Като допълнителна функция, English Rose ви дава избор да „удвоите“ печалбите си, в случай, че не спечелите по-висока сума, но все пак генерирате някаква печалба. Това става при залог на половината или цялата си печалба на боята или цвета на обърната с лицето надолу карта, а в случай, че познаете, умножавате по 2 или дори по 4 печалбите ви. Въпреки че не е бонус игра в традиционния смисъл на думата, тази наистина кокетна функция може да повлияе доста ефективно върху генерирането на по-солидни печалби.

Заключение

English Rose представлява още едно страхотно предложение от CT Interactive, а настоящата разработка е просто още едно доказателство, че разработчикът не пести, за да постигне своята арт цел. Наред с редицата визуалности, слотът за английската роза е помислил и за печалбите, за да задоволи максимално апетита дори и на най-свидливия играч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.