Banana Party слот игра

Този слот е за всички наши читатели, които нямат търпение след тежък работен ден да пуснат косата си за известно време! Най-голямото парти в града – Банановото парти те очаква да се появиш. В този слот всичко е свързано с улавяне на момента, така че се пригответе и нека започваме.

Ревю на играта

Като за начало, играта ви посреща с барабани с размерност 5х3 и 25 печеливши линии, които са разделени на две групи – 13 вляво и 12 вдясно. Тази голяма плътност на печелившите линии обикновено е добра, за да спомогне за вълнуващите комбинации, които ще виждате от време на време.

Заглавието говори само по себе си какъв ще е типът на символите. Обичайните знаци в Banana Party биха образували наистина апетитна кошница, в случай, че се съберат заедно по време на игра. Лимоните, горските плодове, грейпфрутите, дините и ябълките са топ плодови изкушения. Ябълките и дините са по-сладки сред плодовете и носят 200 монети за 5 комбинации от вид. Най-добре плащащият обикновен символ обаче е класическата 7-ца. Ако 5 такива символи попаднат върху барабаните, ще получите щекотлив паричен бонус на стойност от 500 монети.

Характеристики и бонуси на слота

Бонус функциите са мястото, където банановото парти наистина достига зрялост. Има само един уайлд, от който може да се възползвате в този слот, но той наистина е изключително мощен. Наполовина обеленият банан е този много добър уайлд символ. Той може да замести всеки символ, с изключение на скатера, което означава, че сте свободни да го местите или използвате, за да замените нежелани обикновени символи. Целта ви трябва да бъде постигането на възможно най-добра печеливша комбинация, а таблицата за печалби ще бъде вашият верен приятел, който би ви помогнал да постигнете тази цел.

Но това дори не е половината от всичко – 3 уайлд символа в един ред ще доведат до 40 монети, докато 4 уайлда ще изстрелят печалбите ви в друга орбита, добавяйки 750 монети. Но за да се насладите на еди наистина див купон, трябва да се надявате на 5 уайлд символа, защото те ще ви направят по-богат с цели 1000 монети.

Според някои играчи, истинската драма започва едва когато се фокусираме върху разпръскващия се символ. Той представлява оживена парти топка в лилав цвят, а самият скатер преобръща нещата с главата надолу, като създава нови комбинации. В случай, че успеете да се сдобиете с 3, 4 или 5 символа от този вид (те могат да попаднат навсякъде по игралния екран), ще ви бъде гарантирано, че ще увеличите печалбите си от основната игра с 125, 500 или дори 12 500 монети. Спечелването на тлъстия джакпот от 12 500 монети със сигурност ще разтърси и раздвижи вашето бананово парти, превръщайки го в много по-лъскава и блестяща афера.

Заключение

Има доста игри с парти тематика, но това, което отличава Banana Party обаче, е превъзходното съчетание на класическа плодова тема с идея за парти. Геймплеят не предлага нещо ново, но фактът, че уайлдът, както и разпръснатият символ има потенциал за активно изплащане, е повод за празнуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *