8888.БГ предлага изплащане чрез Cashterminal

В сайта за спортни залагания и казино игри на 8888 бг вече се предлага изплащане на печалби чрез Cashterminal. До този момент устройствата предоставяха възможност само за депозиране, а сега вече имате опцията да вземете спечелените си пари. Ако не знаете, как се тегли от 8888 чрез Кештерминал, то тогава не се притеснявайте, тъй като в тази статия ще дадем пълни инструкции.

Как се извършва теглене от 8888 чрез Cashterminal?

Няма нищо по-лесно от това, да изтеглите парите си от 8888 чрез Cashterminal. За целта, е нужно да влезете в профила си и от опциите да изберете този оператор. Ако обаче се затруднявате с нещо, то тогава прочетете следващите редове, където ще опишем този лесен процес стъпка по стъпка:

  • Извършете вход в сайта 8888;
  • Верифицирайте акаунта си;
  • Влезте във вашия профил;
  • Изберете „Теглене“ от лявото меню;
  • Посочете опцията Cashterminal;
  • Посочете сумата на тегленето;
  • Изчакайте заявката да се обработи;
  • Посетете място за изплащане на Cashterminal;

При положение че не знаете, къде са местата за изплащане чрез Cashterminal, може да влезете в сайта им, който ще намерите в Гугъл и да потърсите повече информация. Ако не попаднете на пунктовете за изплащане, тогава се обадете на дадените телефони и попитайте за тези места.

Изплащане чрез Cashterminal от 8888.bg

Колко време се чака теглене от 8888 с Cashterminal?

Не се притеснявайте, тъй като тегленето от 8888 чрез Cashterminal става много бързо. За по-малко от 10 минути вашата заявка ще бъде обработена и вие ще можете да посетите пункт, от който да си вземете парите. Редки са случаите, когато се налага да изчакате поне 1 час, за да обработят заявката ви. Това може да се наложи, ако има прекалено много заявки за теглене с Кештерминал.

Минимални и максимални лимити за теглене

Тегленето чрез Cashterminal в 8888 бг е свързано с лимити. Вие може да изтеглите най-малко 30 лева и най-много 5000 лева. Така например, ако имате 25 спечелени лева, заявката ви за теглене с Кештерминал ще бъде отказана, докато не спечелите поне 30 лева. В случай че опитате да изтеглите повече от 5000 лева на каса на Кештерминал, също ще получите отказ, тъй като това е максимумът.

Няколко думи в заключение

Вън от съмнение е, че тегленето с Cashterminal е много удобно и бързо. Това е нов метод, който тепърва ще получава добри отзиви. По-хубавото е, че има достатъчно места за изплащане с Кештерминал в България, които може да откриете. Не забравяйте, че хазартните игри крият риск от възникване на хазартна зависимост и големи загуби, тъй че бъдете разумни и отговорни играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *