5x Cherry Party слот игра на CT Interactive

Home » 5x Cherry Party слот игра на CT Interactive

Готови ли сте за малко плодова лудост? Casino Technology носи точно това с поредната нова версия на свой видео слот. Въпреки че представлява див коктейл, той не включва много вълнуващи моменти, но това за сметка на нещо по-интересно. Вместо вълнуващи функции, слотът разполага с много множители, които са добре дошли.

Ревю на играта

След като заредите играта, ще видите къща с декоративно осветление и отразяващи светлината повърхности. 5х4 размерността на 5x Cherry Party стои върху фоновото изображение, а символите пасват перфектно на фона, за да донесат един завършен вид. Весел саундтрак се възпроизвежда по време на играта, а останалата част от вашето преживяване се обляга върху само няколко звукови ефекта. Едно от най-големите предимства е, че винаги може да носите играта във вашия джоб, тъй като тя се предлага за игра, както през компютър, така и през мобилно устройство.

Сега по същество. Видео слотът 5x Cherry Party използва почти до болка познатата слот матрица с пет барабана и четири реда. Играчите разполагат с 40 фиксирани печеливши линии. Интерфейсът на този слот е изключително интуитивен, което е в допълнителен плюс за всеки потребител. Единственото условие е, че преди да започнете трябва да изберете подходящия за ваш залог.

Залозите ви могат да варират в диапазона между 0.40 евроцента до 10 евро, а регулацията им става посредством бутоните + и -. От страницата с настройки може да активирате и Autoplay функцията, която ще ви позволи да се насладите изцяло на играта, без да се налага да стартирате всяко отделно завъртане.

По време на играта ще имате възможност да видите 9 символа. При игра на 5x Cherry Party ще се сблъскате с динамични награди спрямо избрания от вас залог. Въпреки конвенционалните символи, скатерите също участват в играта, а благодарение на тях може да постигнете и най-голямата печалба на линия, ако имате шанс да получите такива символи.

Иконите са разделени на няколко нива спрямо силата им по време на игра. По-ниско класираните такива включват класическите плодове – череши, праскови, ябълки, лимони и портокали. Те носят награди между 0.125х до 2х от общия залог. Дините и златните камбани носят най-високите награди – между 3.75х до 25х пъти спрямо залога ви.

Символът с късметлийската 7-ца действа като уайлд. Той може да попадне върху 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан, само за да замени всички обикновени символи. Диамантът е скатерът, който вече споменахме. Той носи огромни множители до 500х от вашия залог, в зависимост от наличните идентични символи.

Ревю на 5x Cherry Party

Характеристики и бонуси на слота

Следвайки класическата плодова тема, на пръв поглед този слот не се очаква да се предложи неща, които включват различни по вид бонуси. Всъщност тук няма типични бонуси, като например безплатни завъртания, а вместо това играчите имат голям брой от множители, които им помагат да увеличат печалбите си и по този начин да прекарат добре в този класически слот.

Ако решите да играете този слот, то може да получите множители в следния ред:

  • При пет барабана, пълни с подобни символи или уайлдове, печалбите ще бъдат умножени по 5;
  • Идентични символи на 4 съседни барабана, отляво надясно, ще умножат печалбите ви по 4;
  • За 3 идентични символа върху 3 поредни барабана, отляво надясно, печалбата се умножава по 3.

Заключение

Очакванията към този класически слот са големи. Играейки 5x Cherry Party, все пак не трябва да очаквате, че печалбите ще завалят още от първото завъртане, тъй като възвръщаемостта на видеослотът е определена като средна. С този си отличителен белег, слотът се класифицира сред множеството онлайн слот възможности, които идват със среден риск.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *