20 Super Fruits слот игра

Слотовете с плодова тематика са вечна класика, а настоящият е повече от любопитен. 20 Super Fruits попива вдъхновение от предшественика си 20 Super Hot, предлагайки 20 печеливши линии, в бонус с по-добри графики, както и разнообразие от различни класически символи.

Ревю на играта

20 Super Fruits слот ревю


Поредната разработка на EGT Digital, която ще разгледаме днес, идва с 5 барабана, 3 реда и 20 печеливши линии. Играчите, които изберат да опитат този слот, могат да правят залози от 0.20 до 40, използвайки различните опции за залог.

Настрани от добре познатите символи на плодове, 20 Super Fruits може да ви зарадва със символ на 7-ца, която играе ролята на уайлд и може да заеме мястото на всеки символ, за да генерира печеливша комбинация, без мястото на скатера.

Характеристики и бонуси на слота


Някои плодови слотове не предлагат голямо разнообразие от допълнителни бонуси, но за сметка на това 20 Super Fruits може да предложи някои съблазнителни функции:

Джакпот Clover Chance: Една от истински интригуващите функции в този слот може да бъде задействана на случаен принцип в края на завъртането. Тази функция дава шанс на играчите да спечелят едно от четирите нива на прогресивен джакпот: Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot или Grand Jackpot. Когато играчът попадне в този рунд, той ще има избор между 12 сандъка, които съдържат различен набор от перли в червен, син, зелен и лилав цвят, които пък от своя страна кореспондират с различните по размер джакпоти:

  • Mini: Достига се при събиране на 3 лилави перли;
  • Minor: Достига се при събиране на 3 сини или 3 лилави перли, в комбинация с лилава детелина;
  • Major: Достига се при събиране на 3 зелени или 3 сини перли, в комбинация със синя детелина;
  • Grand: Достига се при събиране на 3 червени или 3 зелени перли, в комбинация със зелена детелина.

Друга добре позната функция, която намира място в този слот е Gamble. Ако постигнете неудовлетворителна печалба, ще имате възможност да я удвоите чрез функцията за риск. В центъра на екрана ще видите обърната с лице надолу карта, а правилно познаване дали нейният цвят е червен или черен ще донесе удвояване на печалбата ви. Ако пък не познаете реалния цвят на картата, това ще доведе до загуба на залога ви. По този начин играчите могат да направят до максимум 5 опита за познаване, а рундът приключа в момента, в който играчът изтегли парите си, не познае предположение или изчерпи опитите.

Заключение


Естетиката на 20 Super Fruits несъмнено може да бъде определена като минималистична. Въпреки множеството плодови символи, те въобще не се натрапват по време на игра, а 7-цата и лилавата звезда, играеща роля на скатер, чудесно се допълват. Фонът е достатъчно семпъл, за да не взима от вниманието на играчите, а цялостният дизайн е изчистен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *