100 Burning Clover слот игра

Добре дошли в света на 100 Burning Clover, завладяващ слот, предоставен от EGT Digital! 100 Burning Clover ви отвежда в класическия свят на плодовите символи, позиционирани върху модерен фон. С четирите си прогресивни джакпота и завладяващ геймплей, този слот обещава вълнуващо пътешествие из свят, в който късметът и забавлението вървят ръка за ръка.

Ревю на играта

100 Burning Clover слот ревю


100 Burning Clover е част от серията на EGT Digital, включваща още 5 Burning Clover, 20 Burning Clover и 40 Burning Clover. Този слот работи върху игралната решетка 5х3 и предлага 100 фиксирани линии за залагане. Той предоставя възможност за спечелване на четирите му прогресивни джакпот нива.

Характеристики и бонуси на слота


Уайлд символ: Представен от детелина, уайлд символът може да замести всички други символи на решетката, освен скатер символите. Този уайлд символ се разширява, когато участва в печеливша комбинация, покривайки всички барабани.

Скатер символи: В този слот има два скатер символа. Първият е скатерът, изобразен като долар, известен с това, че е най-високоплащащият символ в играта. Вторият скатер символ е звездата и изплаща печалби, когато се появи на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан.

Функция Clover Chance Jackpot: Тази функция може да бъде активирана случайно в края на основна или свободна игра. Първоначално печалбите от активиращата игра се изплащат, а след това играчите влизат във функцията Clover Chance Jackpot. По време на тази функция играчите избират измежду 15 сандъка, събирайки различни символи. Дванадесет от тези сандъци съдържат перлени символи, като цветът на всеки символ съответства на конкретно ниво на джакпот на Clover Chance. Останалите сандъци съдържат специални символи за “повишаване на нивото” на детелината.

Събирането на някой от тези специални символи за “повишаване на нивото” води до спечелване на следващото ниво на Clover Chance Jackpot, при условие, че вече сте събрали всички три съответстващи перли. Функцията Clover Chance Jackpot приключва, когато играчът спечели едно от нивата на джакпот.

Нива на Clover Chance Jackpot:

  • Grand Jackpot: постига се чрез събирането на 3 червени перли или 3 зелени перли и символ на зелена детелина;
  • Major Jackpot: постига се чрез събиране на 3 зелени перли или 3 сини перли и символ на синя детелина;
  • Minor Jackpot: постига се чрез събиране на 3 сини перли или 3 лилави перли заедно със символ на лилава детелина;
  • Mini Jackpot: постига се чрез събиране на 3 лилави перли.

Всички тези джакпоти са прогресивни, и играчите могат да спечелят само един от тях по време на функцията Clover Chance.

Функция за залагане: За тези, които обичат да поемат повече рискове, има опция за залагане за всяка печалба, която е по-малка от 35 пъти залога. Чрез кликване върху “x2”, играчите могат да изберат да заложат своите печалби, като избират между Червено и Черно. Вярната прогноза удвоява сумата на залога, докато неверният избор води до загубата на сумата на залога и приключване на играта. Играчите имат до максимум 5 опита за използване на функцията за залагане.

Заключение


100 Burning Clover се гордее с ярък дизайн с цветни плодови символи, украсяващи барабаните. Визуалните елементи са прости, но от своя страна привлекателни, което прави лесно следенето на геймплея. По отношение на звука играта предлага радостен саундтрак, който добавя допир на вълнение, без да бъде потискащ, създавайки приятно игрово изживяване.

Слотът 100 Burning Clover може да се похвали, че успешно комбинира класически символи на тема плодове с магията на прогресивните джакпоти, предлагайки прости, но завладяващи геймплей изживявания. Неговият визуално привлекателен дизайн и жив саундтрак постигат баланс между простота и вълнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *