Турнир Шампионска Лига с общ награден фонд 100 000 лв

Home » Турнир Шампионска Лига с общ награден фонд 100 000 лв

Winbet пуснаха Турнир Шампионска Лига с общ награден фонд от 100 хил. лева, който е свързан и с още една чудесна оферта, а именно „Бонус Стоичков“. В следващите редове на тази статия ще ви обясним, как да се включите в турнира и да получите начин да се доберете до някоя от атрактивните парични награди. Няма да губим повече време, а ще преминем напред по същество.

Как се играе в Турнир Шампионска Лига на Winbet?

Турнир Шампионска Лига на Уинбет стартира на 14.02.2023 г. и ще продължи до 11 юни 2023 година. Всеки регистриран играч в сайта може да участва в този турнир и да вземе част от общия награден фонд 100 000 лева. За да се случи това, е необходимо да се слага в секциите „Спорт“ или „На живо“, но само на включените там срещи от най-комерсиалния турнир „Шампионска лига“.

Към турнира се отнасят квалифициращите се залози, които са направени по време на срока на промоцията. Тук няма лимит на коефициента, на който може да залагате, така че имате повече свобода. В същото време не е поставено никакво ограничение и за минималната сума на залога.

За квалифициращи залози се зачитат както единични залози, така и множествени залози и системи. Нямате право обаче да използват бонус средства, с които да залагате. Ако залагате на мачове с 0% марж, то те също не важат към промоцията и не се зачитат към нейните правила.

Печелене на точки в Турнир Шампионска Лига Winbet

Общо взето, колкото повече залози поставяте, толкова повече точки печелите. С един извършен залог играчът ще получи даден брой точки, които се закръглят до цяло число. Това става на база следната формула: броят на точките е равен на нетната печалба х коефициента. Нетната печалба е равна на общата печалба / сумата на залога. Коефициентът е равен на общата печалба / залога.

Ето ви един нагледен пример. Имаме залог от сто лева. Общата печалба е 250 лева. Коефициентът е 2.50. Нетната печалба е 150 лева. 150 х (250/100) = 375 точки от залога, който сте извършили. При положение че нетната печалба на участника е отрицателна, тя не се зачита към класирането. За всеки кръг има класиране, което се формира от броя на точки на взелите участие в турнира. Колкото повече точки сте спечелили, толкова по-голяма парична награда ще може да грабнете.

Бонус Стоичков Шампионска Лига

В края не можем да не отбележим и „Бонус Стоичков“, който също има отношение към Шампионска лига. Всеки губещ залог от най-малко 20 лева, който е направен „На живо“ на мачовете от ШЛ може да донесе на участника бонус под формата на безплатен залог, който ще бъде избран от живата легенда на футбола ни – Христо Стоичков. Срокът на промоцията започва да тече от 14.02.2023 г. и завършва на 23.02.2023 година. А пълните правила ще видите в сайта на Winbet.

В заключение

За да играете на хазарт трябва да сте пълнолетни и да имате навършени 18 години. Хазартът не е просто забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост. Хазартните игри могат да ви доведат до солидни загуби, така че бъдете разумни и играйте отговорно, за да не сгрешите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *