Winbet слот турнир с игрите на EGT

Winbet са подготвили нови и още по-интересни промоции и турнири през месец май, 2023 година. В тази статия ще ви представим новия слот турнир с игрите на EGT, в който може да вземете участие. Общият награден фонд на турнира е 40 000 лева, които ще бъдат разпределени между участниците. Повече за това предложения на Уинбет, прочетете по-долу.

Какво представлява турнира с игри на EGT?

Турнира на Winbet със слот игри на EGT започва на 01.05.2023 г. и приключва на 07.05.2023 година. Клиентите на Уинбет могат да играят на игрите на EGT, като по този начин трупат точки както в дневното класиране, така и в генералното класиране. Натрупаните точки от игрите ще бъдат обявявани всеки ден в реално време, за да знаете, какви са позициите ви.

И, за да сме още по-ясни, ще ви посочим формулата, с която се изчисляват точките в турнира, спрямо извършените от вас залози. Колкото по-големи суми залагате, толкова повече точки ще натрупате. Ето и как се изчисляват точките за ежедневното и генералното класиране:

Награди в Winbet слот турнир с игри на EGT

За всяко дневно класиране ще бъдат раздавани награди под формата на безплатни врътки за избрани слотове на EGT. В зависимост от това, на кое място се намирате в класирането, ще получите безплатни завъртания на различни игри. Най-много врътки получават първите места в класирането. Ето защо, ако залагате по-големи суми, ще получите много free spins.

Що се касае до генералното класиране, там наградите са парични. Играчите са най-много точки ще получат високи премии, но има и награди за по-долните места в класирането. Ето и как точно са разпределени наградите в крайното класиране и какво можете да спечелите: 4

 • За 1 място печелите 2500 лева;
 • За 2 място печелите 1500 лева;
 • За 3 място печелите 1000 лева;
 • За 4 място печелите 500 лева;
 • За 5 място печелите 400 лева;
 • 6 и 7 място печелят 200 лева;
 • 8 до 10 място печелят 100 лева;
 • 11 до 20 място печелят 50 лева;
 • 21 до 50 място печелят 30 лева;
 • 51 до 100 място печелят 20 лева;
 • От 101 до 200 място печелят 10 лева;

Повече информация за турнира на EGT можете да откриете в промо секцията на Уинбет. Паричните премии от генералното класиране се добавят автоматично в игралната ви сметка и не подлежат на разиграване, така че можете да си ги изтеглите, без да е нужно превъртане.

Заключителни думи

Това представлява слот турнира в Winbet със слотове на EGT. Ако играете повече, то тогава можете да вземете част от големия общ награден фонд, който е на стойност 40 000 лева. Все пак бъдете внимателни с хазарта, тъй като той може да доведе до зависимост и загуби. А сега е време да ви пожелаем успех в игрите на Уинбет и се надяваме, късметът да работи за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *