Bonus Shot – нов начален бонус в Winbet

До края на април 2024, в сайта на Winbet има нов начален бонус с много добри условия. Бонусът важи за нови клиенти, които направят първата си регистрация в Уинбет. Разбира се, тази оферта има правила за разиграване, с които трябва да се съобразите. Повече за новия начален бонус и неговите правила, ще прочетете по-долу. А сега нека минем по същество.

Какви са правилата на новия начален бонус?

Ако направите регистрация в Winbet и депозирате най-малко 50 лева, ще получите още 50 лева под формата на бонус. Офертата се нарича Bonus Shot и предназначена за новите потребители. По-интересното е, че тази промоция важи за игрите на EGT Digital. Тук има няколко условия, които трябва да спазите, за да се възползвате от това предложение.

Тук има облекчено условие за разиграване. Вие трябва да превъртите бонуса+депозита 3 пъти, за да получите право да изтеглите печалбите си. Именно това е добрата новина за клиентите, че разиграването е само три пъти и може да се случи много бързо, без проблем.

Какво друго е важно за Bonus Shot?

Предлагаме ви да се запознаете с още няколко неща, които са важни за Bonus Shot и неговото усвояване. Ние ще обобщим правилата, за да можете да придобиете представа, какво представлява офертата отблизо. Нека видим изискванията към играчите в момента:

  • Минималният депозит за Bonus Shot е 50 лева;
  • Вие трябва да разиграете 3 пъти бонуса+депозита;
  • След изиграването на бонуса с втория депозит получавате All Inclusive Bonus;
  • Бонусът важи за всички игри на провайдъра EGT Digital;

Обобщителни думи

Това беше новият начален бонус на Winbet, който има лесни правила за разиграване и ви възнаграждава с 50 лева за казино игрите на EGT Digital. Надяваме се, че информацията ни е била полезна за потребителите и им пожелаваме успех във всички игри в едноименния сайт. Не забравяйте да бъдете отговорни с хазарта, тъй като той може да предизвика зависимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *