Уинбет депозит с А1 ваучер

Home » Уинбет депозит с А1 ваучер

В случай, че искате да залагате на спорт или казино в сайта на Winbet, ще получите множество начини за разплащания, с които да заредите вашата игрална сметка, както и да изтеглите пари. Ако обаче търсите Уинбет депозит с А1 ваучер, няма да можете да се възползвате от услугата. Букмейкърът позволява депозити към мобилния оператор А1, ако имате сключен абонаментен договор. Предплатените карти и ваучерите не участват в опциите за прехвърляне на средства.

Как се прави депозит с А1 в Уинбет?

Депозитът в Уинбет за абонати на А1 се прави от опциите за депозиране, които ще откриете в уебсайта за залози. Вие трябва да изберете метода „А1“, а след това да посочите сумата на депозита от 10 до 30 лева. Следва да изпишете номера на вашия телефон, на който ще получите СМС код за потвърждение. След като потвърдите сумата ще се отрази в сметката ви.

Тук обаче не можете да правите Уинбет депозит с А1 ваучер, а трябва да сте на договор към мобилната компания. Сумата на самия депозит ще се удържи от месечната ви сметка за мобилни услуги. Ако се опитате да направите превод чрез ваучер, то той ще бъде отказан.

Кога ще мога да направя Уинбет депозит с А1 ваучер

На този етап не е ясно, кога ще може да направите Уинбет депозит с А1 ваучер, и дали тази възможност ще бъде достъпна. От компанията не коментират подобен тип платежен метод, тъй че ако използвате предплатена карта вижте алтернативните начини за депозиране, сред които скрил, банков превод, дебитни и кредитни карти, кештерминал, ипей или изипей.

Всички нови неща за букмейкъра Уинбет, можете да следите тук в нашия сайт, където ви предоставяме новини за онлайн платформите за залагания. Надяваме се, че сте получили информацията, от която се нуждаете, а сега е време да ви пожелаем успехи и всичко добро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *