Топ 5 ротативки с 50 линии

Home » Топ 5 ротативки с 50 линии

Много играчи харесват ротативки с 50 линии, тъй като има дават повече възможности за печалба. Този вид слот игри може да се намерите както в игралните зали, така и в онлайн казината. Предлагат се различни тематики, сред които такива с плодове, животни, анимационни герои, филми, приказки и други. За всички тях ще пишем в тази статия.

Решихме да ви предложим класация на топ 5 ротативки с 50 линии. Кои са най-харесваните игри, на каква тематика са те и кое им е специалното, ще научите от следващите редове. Няма да се бавим, тъй като знаем, че час по-скоро искате да научите повече за слотовете с 50 линии.

1 – 50 Horses (EGT)

При положение че обичате ротативки с 50 линии и животни, то тогава играта 50 Horses на EGT със сигурност ще ви достави удоволствие. Слот машинката може да се играе с истински пари, но има и демо версия. На разположение на играчите са 5 барабана и 50 печеливши линии, а също и множител на печалбата от завъртанията. Не на последно място, трябва да напишем, че специалните символи могат да донесат печалба, която 20 пъти по-голяма от залога ви.

50 Horses слот игра

2 – 50 Amazon’s Battle (EGT)

Това е друга слот игра на EGT, която предлага 5 колони и 50 печеливши линии. Играта ви прехвърля в живота на амазонките и има чудесни графики и звукови ефекти. В зависимост от броя на скатер символите можете да грабнете до 30 безплатни врътки. Тук също има множител на печалбата, а и стандартната джакпот мистерия, с която може да стигнете до голяма награда.

50 Amazon’s Battlе слот игра

3 – 50 Shining Jewels (CT Interactive)

Това е една от харесваните слот игри с 50 линии на провайдъра – CT Interactive. Едно от най-големите достойнства на ротативката е, че предлага висок процент на възвръщаемост (RTP 95.50%). Скатер символът в тази игра дава най-високите изплащания, а на лице са джакпот ниво, опция „Gamble” за удвояване на печалбата и много други изненади за играчите.

50 Shining Jewels слот игра

4 – 50 Treasures (CT Interactive)

Играта 50 Treasures предлага 50 линии, по които се появяват плодове, корони, съкровища и други символи. Ротативката е създадена от CT Interactive и е сред любимите на множество залагащи в казината. Тази машинка идва със средна волатилност и може да донесе много добри печалби. За съжаление обаче тук липсва бонус ниво с безплатни завъртания.

50 Treasure слот игра

5 – Treasure Hill (CT Interactive)

Слот машината „Съкровището на хълма“ е създадена от CT Interactive и една от игрите с 50 линии, които се одобряват от играчите. Treasure Hill впечатлява със своите красиви графики и в същото време предоставя интересни символи, сред които магични същества, подкови, дъги и други. Скатер символът в тази игра може да ви донесе 10 безплатни завъртания.

Treasure Hill слот игра

Няколко думи в обобщение

Това бяха нашите предложения за ротативки с 50 линии. Разбира се, има още много игри, които можете да изпробвате, но тези са сред най-известните в България. Надяваме се, че нашата класация ви е харесала и информацията е била полезна за вас. А сега, нека ви оставим да поиграете на слотовете и ви стискаме палци да успеете и да стигнете до големите печалби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.