Бонус Стоичков от Winbet

Home » Бонус Стоичков от Winbet

Световното първенство по футбол в Катар започна, а Winbet подготвиха специални промоции за своите клиенти. Една от офертите, които буди най-голям интерес, се казва „Бонус Стоичков“ и важи за всеки поставен залог от поне 20 лева в секция „На живо“ на мачове от Мондиала. Промоцията стартира на 20.11.2022 г. и ще продължи до 18.12.2022 година. А сега, научете повече за офертата.

Правила и условия на промоцията „Бонус Стоичков“

За да усвоите „Бонус Стоичков“, е нужно да се съобразите с правилата на промоцията. Те не са трудни, както ще се уверите и сами. В следващите редове ще изброим изискванията към този бонус, така че да се възползвате от него. Нека обаче не губим време, а да видим, какви са условията:

  • Минималната сума, която трябва да заложите на единична селекция на живо, е не по-малко от 20 лева, като нямате право да залагате с бонус средства;
  • Множествените залози няма да ви класират за този бонус;
  • Минималният коефициент, на който трябва да заложите, е поне 1.30;
  • Използването на Кеш аут е забранено при изпълнение на условията;
  • Промоцията важи само и единствено за мачове от Световното първенство в Катар;

Обобщителни думи

Това е една наистина интересна промо оферта от Уинбет за Световното първенство в Катар. Големият Христо Стоичков ще избере бонус за вас, от който можете да се възползвате най-рационално. Повече информация за това предложение на Winbet може да откриете в сайта им, а ако имате конкретни въпроси, не се колебайте да потърсите поддръжката, за да ви съдейства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *