Как най-лесно да превъртим първоначалния бонус в Slotino?

Slotino предлага 150% бонус до 1500 лева за играчите, които направят депозит с банкова карта и до 500 лева за други разплащателни методи. Офертите имат правила за превъртане, за да можете да изтеглите парите спечелени от бонуса. Ако се питате, как най-лесно да превъртите бонуса в Slotino, то тогава прочетете следващите редове, където ще се опитаме да ви помогнем в това начинание.

Условия за разиграване на начален бонус Slotino

Бонус средствата трябва да бъдат разиграни 40х пъти, преди да бъдат превърнати в реални средства. Вие имате на разположение 7 дни, за да изпълните условието за разиграване, а след този срок бонусът ще бъде анулиран, както и всички печалби, които сте постигнали с него.

Максималният залог, който е позволен с бонус средства, е на стойност 5.00 лева. С други думи не можете да правите по-високи залози, с цел по-бързо превъртане на бонуса. Естествено и тези пет лева са достатъчни, за да можете да изпълните правилото за разиграване, но трябва да бъдете особено внимателни, тъй като има риск да изхарчите цялата ви налична сума от офертата.

Как да превъртим бонуса в Слотино лесно?

На първо време ви съветваме да играете с по-ниски залози. Удачно е да започнете със суми от сорта на 0.20 ст., за да видите, как ще ви потръгне играта. Вие може да сменяте слотовете, ако видите, че на дадено заглавие не ви върви. При положение че печелите често, можете да си позволите да вдигнете залога. Не бъдете максималисти, а играйте внимателно и разумно.

Печелейки по-често, отколкото губите, вие можете да поставите залог от 5.00 лева, след като сте натрупали достатъчно средства в баланса по сметката ви. В случай че започнете да вървите на загуба, се върнете в изходна позиция и започнете отново да залагате по-ниски суми. Общо взето, е нужно да контролирате банката си, за да не я изпразните много бързо и да се лишите от бонуса.

В същото време, не е необходимо да превъртате бонуса наведнъж. Разполагате със седем дни, в които можете да го направите. Това е достатъчно време, за да разиграете офертата и да отключите средствата за изтегляне. Все пак гледайте да се вместите в този срок, за да не анулират бонуса ви.

В обобщение

Тук дадохме няколко съвета, които ще ви помогнат да превъртите първоначалния бонус в Slotino по-лесно. Естествено, това са само идеи, които да реализирате, така че играйте отговорно и разумно, защото можете да загубите. Бъдете внимателни с хазарта, за да не станете зависими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *