Как да изтрия профил в Slotino?

Ако искате да изтриете профила си в Slotino, ще трябва да пишете на имейла на оператора, като подадете молба за прекъсване на игровата ви дейност. В случай че просто искате да си вземете почивка, това може да стане директно от сайта, където има такава опция, както и възможности за лимити и други предложения. По-долу ще ви информираме за опциите за самоизключване.

Временно самоизключване от Slotino

В увода ви обяснихме, че за пълно изтриване на профила ви в Slotino, трябва да пишете на поддръжката и да подадете молба. Другият вариант, който ви се предлага се нарича временно самоизключване и вие можете да прибегнете до него, ако смятате, че е време да си вземете почивка от хазарта. Ето и какво да направите, за да се самоизключите от онлайн платформата:

  • Влезте в сайта на Slotino;
  • Кликнете на профила си;
  • Изберете секция „Почивка“;
  • Посочете срока за самоизключване;
  • Натиснете червения бутон „Почивка“;

Вие можете да вземете почивка от 24 ч. до 1 година, като през това време няма да имате достъп до акаунта ви. При положение че искате да приключите почивката, е нужно да се свържете с поддръжката и да заявите това ваше желание. Постъпвайки така, лимитът ще бъде премахнат.

Лимит на депозит в Slotino

Другата опция за разумна игра е лимитът на депозит в Slotino. Влизайки в профила си ще видите секция „Лимити“, върху която трябва да кликнете, за да ви се заредят всички опции. Вие можете да лимитирате депозитите си на дневна, седмична или месечна база. За целта използвайте полетата, които ще видите и впишете, какъв да бъде ограничението на депозираните средства.

Ако кликнете на табчето „Игра“ ще може да лимитирате вашите залози. Така например, ще можете да посочите, каква е максимално допустимата дневна, седмична или месечна загуба. По този начин ще се предпазите от разхищение на много пари и ще играете по-спокойно.

Тези две функции за идеални за играчи, които не искат да прекаляват с депозитите и залозите в сайта на Slotino. Съветваме ви да ги използвате, за да не загубите повече, отколкото може да спечелите. В случай че имате допълнителни въпроси може да ги зададете на поддръжката.

Обобщителни думи

Тук ви посочихме, как да изтриете профил от Слотино или да се самоизключите от сайта за известно време. Споменахме и за опцията за лимитиране на депозити и залози, която също може да бъде много полезна за вас. Апелираме към читателите да играят разумно в сайта, тъй като хазартът не е само забавление и може да предизвика зависимост в дългосрочен план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *