Колко време отнема теглене от Slotino към Easypay?

В онлайн казиното на Slotino.bg има различни методи за депозит и теглене. Играчите търсят най-бързия начин да изтеглят своите печалби, без да чакат дълга обработка. В този ред на мисли те могат да се възползват от опцията за теглене Easypay на каса, тъй като парите идват експресно при тях. Колко време отнема тегленето с Easypay и как да изтеглите печалбите си, прочетете по-долу.

Как да извърша теглене от Slotino с Easypay?

Тегленето от Slotino с Easypay е много лесно, както ще научите от следващите редове. Има няколко стъпки, които трябва да предприемете, за да изтеглите печалбите си на каса на оператора. Най-хубавото е, че не се налага да чакате дълго, за да получите парите си. А ето и как преминава заявката за теглене на средства в сайта на Слотино към някоя от многото каси на Easypay:

  • Влезте в Слотино;
  • Кликнете на профила си;
  • Изберете меню „Теглене“;
  • Кликнете на иконата на Easypay;
  • Посочете сумата на тегленето;
  • Потвърдете тегленето;

От този момент нататък ще започне обработка на вашата заявка, която трае бързо. Вие ще получите съобщение, че тегленето ви е одобрено и можете да си вземете парите от каса на Easypay. Не забравяйте да носите със себе си документ за самоличност, който да представите на касиера и да му съобщите, че имате превод от Слотино. По този начин ще усвоите сумата.

За колко време идват печалбите в Easypay?

Времето за обработка на заявките, зависи от натовареността на служителите на Слотино. В повечето случаи обаче тегленето се одобрява за по-малко от 2 минути, така че не се налага да чакате дълго. Разбира се, след като получите одобрение, е нужно да намерите най-близката каса на Easypay, откъдето да вземете печалбата си. Това е един от най-бързите начини за теглене.

При положение че тегленето ви се забави прекалено дълго време, трябва да се свържете с поддръжката чрез чат на живо, за да ги попитате за обработката на заявката. Те ще ви дадат точна информация, кога може да очаквате сумата да пристигне при вас и да можете да си я получите.

Обобщителни думи

Общо взето изтеглянето на печалби от Slotino чрез Easypay е сред най-бързите и ефективни методи да вземете парите си. В тази статия ви посочихме стъпките, които трябва да предприемете, за да пуснете заявка за теглене. Надяваме се, че сме успели да ви бъдем полезни и ви напомняме да играете отговорно, защото хазартните игри често крият риск от възникване на зависимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *