Sesame и FastPay започват промоция с награди за своите клиентите

Sesame.bg, един от водещите онлайн букмейкъри в България, в сътрудничество с платежната платформа FastPay, представят уникална и стимулираща кампания, която ще зарадва всеки, който използва FastPay за депозити на сайта на Сезам.

От 15 юни до 17 декември 2023 г., всеки клиент, който направи депозит чрез FastPay в Sesame.bg, ще получи талон за участие в ежемесечната томбола на платформата. Всяка месечна томбола предлага 18 броя Mystery box – изненадващи награди, които могат да варират от електроника до домакински уреди и други страхотни предметни награди.

За да се включите в томболата, трябва да направите минимум три депозита през месеца, всеки от които е на стойност поне 20 лв. Всеки депозит ви дава шанс да участвате в томболата, а както казва Мечо Пух, “колкото повече, толкова повече”.

Но това не е всичко! Събирането на талони ви дава възможността да участвате и за главната награда на кампанията – престижен 77-инчов Smart телевизор. За да сте включени в тегленето за голямата награда, трябва да съберете поне 30 талона през периода на кампанията.

Победителят ще бъде обявен на 20 декември 2023 г. Така че имате достатъчно време да участвате и да съберете нужните талони, за да спечелите този впечатляващ телевизор или някоя от другите вълнуващи награди.

Кампанията е отлична възможност за клиентите на Sesame.bg да се възползват от удобствата на FastPay и да имат шанса да спечелят някои фантастични награди. Така че защо да не се включите? Все пак, късметът съществува… и е важно да бъдете разумни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сезам казино бас бонус