Страхотна промоция от Winbet – Ранно изплащане за брой голове

Winbet пуска невиждана до сега промоция по българските пазари за всички привържениците на спортните залози. Вече няма нужда да чакаш до края на всяка среща, която си играл брой голове – над 2.5. Уинбет пуска „Ранно Изплащане“ на този пазар, което е нещо ново за българския пазар.

При поставяне на залога преди началото на срещата, в случай че по време на двубоя бъдат отбелязани минимум 2 гола до 32:59 минута, то клиентът ще получи ранно изплащане и следователно неговият залог ще е печеливш още преди да е излязал мача, а той дори може да свърши така и фактически вие да имате печеливш залог, а всъщност той да е губещ.

Както преполагате промоцията има правила и условия. Тя важи само за поставени залози на следните футболни лиги:

България – Първа Лига
∙ Шампионска Лига
∙ Лига Европа
∙ Лига на Конференциите
∙ Англия – Висша Лига
Германия – Бундеслига
∙ Испания – Ла Лига
∙ Италия – Серия А
Франция – Лига 1

Също така има и условия за поставянето на залог. “Ранното Изплащане” важи за залози, поставени преди началото на конкретната среща, като не важи за залози, поставени в секция На Живо. Също така не важи за залози на пазари с 0% марж или за залози поставени с бонус безплатен залог или с бонус средства.

С тази промоция от Winbet ще се опитат да привлекат доста клиенти, които обичат да залагат на голови спектакли. Промоцията е доста примамлива и със сигурност ще има доста играчи, които ще се възползват от тази промоция и ще вдигнат активността си в сайта на Уинбет.

Дата на публикуване: 31/08/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *