Princess Cash слот игра

Princess Cash е слот с функцията High Cash Jackpot на EGT Digital, в който играчите събират различни символи за гарантирана печалба, и имат шанс да грабнат едно от четирите нива на прогресивни джакпоти – Mini, Minor, Major или Grand. Този азиатски слот разполага също с уайлд и скатер символи, безплатни завъртания и функция за високи парични респини. Играта е съчетана с красива визия.

Ревю на играта

Princess Cash слот ревю


Princess Cash е 5х4 слот, предлагащ 40 фиксирани линии за залагане, като играчите трябва да съчетаят от 3 до 5 символа, за да постигнат своята цел – генериране на печалби. Princess Cash разполага с завладяващ дизайн, вдъхновен от китайската култура, с четири принцеси, величествен тигър, златна статуя на дракон и някои стилизирани символи J-A. Принцесите стоят до барабаните, а на заден план има красиво лилаво небе с далечен храм. Общият вид е жив и привлекателен.

Характеристики и бонуси на слота


Уайлд и скатер символи: В играта има символ на величествен тигър като уайлд символ, който замества всички знаци, освен скатера – златната статуя на дракон, който се появява само на барабаните 1, 3 и 5. Скатер символът не само носи печалби за комбинации от 3, но и задейства безплатни завъртания.

Бонус безплатни завъртания: Този бонус се активира, когато се появят три скатер символа на дракон, и играчите могат случайно да получат 10, 15 или 25 безплатни завъртания. Допълнителните скатер символи по време на безплатните завъртания добавят още 10, 15 или 25 завъртания към броя.

Функция за високи парични респини: Тази вълнуваща функция се активира, когато един до четири барабана се попълнят напълно със символи на принцеси, по време на базовата игра, или в рунда с безплатни завъртания. Тези попълнени барабани се заключват на място, докато останалите позиции правят респин. Ако се появят нови символи, те остават, а респините продължават. Функцията приключва, когато спрат да се появяват нови съвпадения или всички позиции се попълнят. Постигането на пълен екран със символи на принцеси осигурява съответното ниво на джакпот.

Функция High Cash Jackpot: Тази функция се активира на случаен принцип в края на базовата игра или рунда на безплатни завъртания и кани играчите да изберат от 12 топчета, за да разкрият различни символи на принцеси. Тя завършва, когато се съберат три съвпадащи символа, което от своя страна гарантира печалба. Нивата на джакпот са както следва:

  • Огромен джакпот – печалба при събиране на 3 червени символа на принцеса;
  • Голям джакпот – печалба при събиране на 3 зелени символи на принцеса;
  • Малък джакпот – печалба при събиране на 3 сини символи на принцеса;
  • Мини джакпот – печалба при събиране на 3 лилави символи на принцеса.

Риск функция: Играчите, които се чувстват късметлии, могат да залагат всяка своя печалба, равна на или по-малка от 35 пъти на залога. С щракване на бутона x2 се появява карта с лице надолу, която насочва играчите да познаят цвета й, червен или черен. Верните предсказания удвояват сумата на залога, докато неверните довеждат до загуба на сумата на залога и приключват играта. Играчите имат право на максимум 5 опита за залагане.

Заключение


Princess Cash от EGT Digital безупречно съчетава тема, вдъхновена от Китай, с множество вълнуващи функции. Със своята функция High Cash Jackpot, уайлд и скатер символи, безплатни завъртания и занимателни функции за високи парични респини и джакпот, тя предлага наситено преживяване. Независимо дали сте почитател на вълнуващи графики, изгодни бонуси или и двете, Princess Cash предлага завладяващо и богато на функции приключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *