Mystery Scratch от Winbet

Промоцията Mystery Scratch на Winbet стартира от 01.04.2024 и завършва на 30.04.2024 година. В нея ще бъде раздаден общ награден фонд от 500 000 лева, ако играчите имат късмет да им се появи скреч карта по време на игра, която да изтрият. Това е поредната приятна изненада за потребителите на Уинбет, които могат да печелят награди на случаен принцип.

Правила на играта

Ако поставяте залози с реални средства на игрите в раздел „Казино“ може да очаквате бонус изненада по всяко време. Наградите се дават във вид на кеш суми от 5.00 лв. до 200 лева и ще бъдат разпределени между участващите клиенти. Ако на вашия екран се покаже Mystery Scratch карта, трябва да я изтриете, за да видите каква сума печелите. Парите се добавят във вашия баланс.

Спечелената сума не подлежи на разиграване и може да я изтеглите във вашата сметка. Липсата на правило за превъртане превръща тази промоция в нещо много специално, тъй като играчите могат да разполагат свободно със средствата си. Имайте предвид, че за да вземете участие в промоцията, е нужно да играете в точно определения часови диапазон, който ще посочим тук.

За кога важи промоцията Mystery Scratch?

В дните от четвъртък до вторник промоцията ще бъде активна от 10:00 ч. до 18:00 часа, а всяка сряда скреч картите с изненади ще бъдат достъпни от 10:00 ч. до 16:00 ч., като вие трябва да се вместите в този часови диапазон, ако искате да спечелите някоя от многото кеш награди в играта.

Всеки поставен залог с реални средства може да донесе награда, като няма ограничение в броя на наградите, които участниците могат да спечелят. За да видите, стойността на вашата награда просто изтрийте скреч картата и вижте, каква сума получавате. Това е всичко за тази промоция.

Обобщителни думи

Уинбет се стараят да предлагат различни видове поощрения на своите играчи. Сега вече с промоцията Mystery Scratch може да достигнете до суми от 200 лева, които не подлежат на разиграване. По-горе ви обяснихме, как да играете, а сега е време да ви пожелаем успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *