Мога ли да депозирам в MagicBet с PayPal?

Новото онлайн казино на MagicBet отвори врати и вече много хора си задават въпроса, мога ли депозирам в MagicBet с PayPal. За съжаление обаче, такава възможност не съществува и вие трябва да изберете алтернативен начин за депозит, ако искате да играете в сайта. Разбира се, операторът е подготвил множество методи за захранване на сметката ви, за които ще споменем.

Защо не мога да депозирам в MagicBet с PayPal?

В повечето лицензирани онлайн казина, не може да се депозира с PayPal. Това е така, тъй като електронният портфейл има строги правила относно депозитите към хазартни сайтове. На този етап от Меджик Бет нямат сключен договор с ПейПал и не предлагат такъв вид депозити в сайта си. Естествено, онлайн платформата е нова и в бъдеще може да предложи този метод за депозит.

Ние не можем да сме сигурни, дали ще PayPal ще се появи като опция за депозиране, но това не бива да ви притеснява, тъй като има множество други начини за зареждане на игралната ви сметка. На ваше разположение са банкови карти и електронни портфейли, с чиято помощ ще извършите депозит незабавно и ще може да играете в сайта. По-долу ще посочим методите.

Ясно е, че повечето играчи искат MagicBet депозит с PayPal. Това ни накара да се свържем с поддръжката на сайта и да им зададем въпрос за този начин на разплащане. От съпорта обаче лаконични и ни обясниха, че все още пускат нови методи за депозиране и се стараят да угодят и на най-взискателните си клиенти. В този ред на мисли, няма да се учудим, ако PayPal се появи в сайта.

Какви други методи за депозит има в Меджик Бет?

Липсата на PayPal не е от съдбоносно значение за потребителите. Те имат други варианти за депозиране в акаунта си, от които могат да се възползват. Най-хубавото е, че всеки един метод позволява моментален депозит, без да се налага да се изчаква техническо време за превода. За да бъдем още по-изчерпателни ви предлагаме да надникнем в секцията за депозити на MagicBet:

  • Банкови карти VISA;
  • Банкови карти MasterCard;
  • Revolut;
  • ApplePay;
  • ePay.bg;
  • VIVACOM SMS;
  • A1 SMS;

Обобщителни думи

В момента Magic Bet не предлага депозит чрез PayPal, но има други електронни портфейли, които можете да използвате, за да вкарате пари в сметката ви и да играете. В тази статия ви посочихме всички актуални опции за депозиране, които най-вероятно ще се увеличат в най-скоро време. А сега ви пожелаваме да бъдете внимателни с хазартните игри, тъй като те водят до зависимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *