Magic Jewels слот игра

Home » Magic Jewels слот игра

Слот играта Magic Jewels е една от многото заглавия в арсенала на българския производител на слот и казино игри CT Interactive, а играта вижда бял свят едва през 2015 година. Сам по себе си, слотът е пълен със скъпоценни камъни, които ще ви бъдат в помощ, за да се доберете до наградата от 1 000 000 монети.

Ревю на играта

Ревю на Magic Jewels

Настоящата разработка може да се похвали с блестящи визуализации, плавни анимации и очарователна музика, все качества, които през 2015 година са били след топ характеристиките, които един слот трябва да притежава, за да се нареди до най-добрите. Наред с визуалните качества на Magic Jewels, играчите могат да очакват с нетърпение специалните функции на този слот, където попадат уайлд символите, играещи ролята на заместител, каскадните барабани и функцията с безплатни завъртания. RTP показателят от своя страна варира от невероятно ниските 87.80% до малко над средните 96.45%.

Класическото оформление 5х3 осигурява 25 фиксирани печеливши линии, според които се оформя и общият залог, който може да варира в диапазона от 25 цента то 200 долара за всяко завъртане. Когато играта се зареди, може да отворите панела за залози, в който ще трябва да изберете размера на залога за единичната линия. Този залог може да варира в диапазона от 1 цент до 8 долара. Играта започва, когато натиснете бутона “Start” или активирате автоматичната игра “Autoplay”, която може да играе вместо вас, до 1000 автоматични завъртания. При получаване на три еднакви последователни символа от най-лявата позиция до дясната, ще бъдат генерирани награди.

Символите с висока стойност в Magic Jewels са представени като смарагд, диамант и рубин, като носят съответно 8х, 20х и 60х от вашия залог, при получени 5 на печеливша линия. Златната корона е най-добре плащащият символ и носи 200х по залога за 5 от един вид. Има и три символа, които биха генерирали по-ниски печалби – аметист, сапфир и топаз, които съответно носят 1.6х и 2х по залога ви, когато попаднат на печеливша линия 5 на брой. Звездата е уайлдът в този слот, който има функцията да попада само на трите централни барабана, с което и да замести всички други символи.

Характеристики и бонуси на слота

Усещането за вълнение идва с каскадните барабани, които карат символите, които формират печалба, да изчезнат., което пък от своя страна позволява падането на нови символи и евентуално присъждане на нови допълнителни награди. Веднага след първата каскада ще бъдете възнаградени с 2х множител, след втората получавате 5х, а третата ви носи 10х.

Най-добрата част идва след 4-тото завъртане, тъй като тогава се задейства и функцията за безплатни завъртания, която стартира с 12 на брой. Следващото завъртане носи 20 безплатни врътки, докато всяко следващо носи нови 38 безплатни врътки. Всички печалби по време на този бонус рунд ще бъдат утроени, което прави играта наистина вълнуваща.

Заключение

За хората, които обичат да въртят барабани на прост слот със средна волатилност, Magic Jewels може да бъде правилният избор. Слотът е изключително гъвкав, що се отнася до устройството, от което може да се достъпи. Това може да стане благодарение на вашия компютър или лаптоп, но имате възможност да го играете и през вашия мобилен телефон или таблет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *