Lucky Clover слот игра

Home » Lucky Clover слот игра

Ето още един онлайн слот, с преобладаващи символи на сочни плодове, който обещава добра игра, особено, ако сте фенове на класическите заглавия. Слотът Lucky Clover на CT Interactive е пуснат през лятото на 2016 година, но все още се слави с многобройните си добри качества, както и добрата оптимизация и няколкото бонус символа, въпреки че общият брой бонус игри е ограничен.

Ревю на играта

Слотът Lucky Clover не разполага със сложна механика, така че разбираемо, правилата са лесни за разбиране. Оформлението на онлайн играта е в границите 5х3, а деноминацията на монетите, които се използват при залози, варира в диапазона от 0.01 до 0.2, което прави границите на максималния залог да варират в диапазона между 0.05 и 200.

5 са фиксираните линии, върху които може да се съсредоточите. Волатилността на Lucky Clover е средно ниска (2 от 5), а за сметка на по-ниската волатилност, редовните изплащания са с една идея по-малки от тези, които се изплащат в слотовете с по-висок риск и респективно по-висока волатилност. RTP показателят възлиза на 95.89%, което от своя страна е доста добра новина за играчите.

Вече може би сте забелязали, но името на играта е свързано с детелини, които със сигурност ще виждате и по игралната мрежа под формата на бонус символи. Освен това тези растения са разположени зад барабаните, създавайки приятен фон, а що се отнася до останалите символи, те са апетитни и сочни плодове, типични за слот игра от този калибър. Звуците при въртенето на барабаните и звънтенето на монетите са друг вид специални ефекти, които са обичайни за игрите с плодове.

Таблицата с печалби на Lucky Clover се състои от няколко вида зрели плодове и казино символи, свързани с късмет, какъвто символ например е детелината или подковата. Колкото по-висока е стойността на символите, които получавате върху игралната мрежа, толкова по-добра става общата ви награда.

Характеристики и бонуси на слота

Има 3 огромни бонус символа, които идват с едната цел да увеличат вашите печалби. Wild е единственият бонус символ, който няма да изплати нищо и има ограничение по отношение на броя, който може да попадне върху барабаните. За да грабнете споменатите награди, трябва да получите 3 до 5 еднакви символа не само на игралната мрежа, но и на 1 или повече печеливши линии.

Ако играете от дълго време слот игри, то вероятно сте срещали многобройни по вид бонуси, които обаче тук са крайно опростени. Lucky Clover разполага само с няколко бонус символа и “Risk Game”. Вероятно вече познавате какво се крие зад играта на риск, но сме длъжни да отбележим.

Класическата рискова игра присъства в много слотове с тази тематика, а Lucky Clover не е изключение от това правило. “Risk Game” рундът може да бъде стартиран по ваш избор, когато почувствате, че е време да се доверите на интуицията си, в опит да умножите печалбите. Въпросът е на какъв риск сте готови – по 2 или по 4. Функцията е достъпна за стартиране, когато печалбата по време на рунда не надвишава 10 пъти по вашия залог. Ако решите, че искате да рискувате с цел да умножите печалбата си по 2, то ще трябва да познаете цвета на случайно избрана карта. Ако пък се чувствате още по-голям късметлия, може да пробвате същото с познаване на картовата боя, като там шансът е 1:4. В случай, че не успеете да познаете цветът или боята, то губите моментната си печалба.

Заключение

Един от големите плюсове на различните слот игри в ден днешен, е възможността им да се възпроизвеждат през различни мобилни устройства и таблети. Точно с това може да се похвали Lucky Clover, който няма никакви ограничения, когато става дума за операционна система, през която ще може да играете. Ако сте мобилен потребител или просто искате да играете на настолен компютър, iOS или андроид, то това не е никаква пречка, която би се явила пред изживяването и удобството, което ще получите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.