Jaguar Warrior слот игра

Home » Jaguar Warrior слот игра

Древната цивилизация на ацтеките е обгърната от мистерии, а Jaguar Warrior е просто една от причините да се запознаете по-дълбоко с нея и да започнете изследването ѝ. Този видео слот на CT Interactive пренася играчите в централната част на Мексико, с една единствена цел – да се насладят на пълна с изненади игра, славеща се с добре реализирана атмосфера. Jaguar Warrior със сигурност не е единствената игра на такава тематика, но прави компания на слот като например Aztec Magic.

Ревю на играта

Действието в слота Jaguar Warrior се развива в древен град на ацтеките. Тази мистериозна цивилизация е позната като сложна, заради уникалната култура, с които са известни ацтеките, както и почитането на животни и изграждането на колосални градове и паметници като пирамиди и храмове.

Барабаните в Jaguar Warrior са вплетени в няколко традиционни ацтекски символа – златна змия, пера, копия и статуи. Самият фон е доста семпъл и представлява обикновена каменна стена, осветена от няколко факли. Музиката, от своя страна, внася нотка на мистицизъм, като в нея се отчитат звуци от барабани, както и традиционни песнопения.

За да увеличите шансовете си за по-голяма печалба от този слот, добре е да дойдете подготвени. Ако досега не сте играли този слот, то със сигурност ще се чувствате по-добре, ако първо разгледате командните бутони в долната част на екрана, както и настройките.

Слотът разполага с 5 барабана и 20 потенциални печеливши линии, които образуват множество от възможности за реализиране на печалба. Играта предлага две възможности за въртене на барабаните – автоматична игра или единични завъртания. Автоматичната игра ще ви позволи да изберете брой завъртания, както и залог, а след това компютърът сам ще започне игра, което пък от своя страна ще направи така, че ще ви позволи да се наслаждавате изцяло на играта. Ако пък искате да усещате всяко едно завъртане, то може да се възползвате от единичните завъртания, при които всяко едно от тях може да бъде с различен залог. Важно е да се спомене, че при игра с единично завъртане, е възможно печалбите да бъдат удвоени, а дори и по четири, ако изберете да участвате в добре познатия кръг Gamble. Това е мини игра за отгатване, в която, ако познаете цвета на скрита карта, печалбите се умножават по две, ако познаете и боята – по четири!

Jaguar Warrior не е от слотовете, които имат безброй символи. Тук те са само осем основни – четирите картови символа, както и богато декорираните ацтекски оръжия – копие, брадва и меч. Последният символ е на веселият ацтекски жрец, който има специалната функция да задейства печеливша линия при само два символа от този тип.

Характеристики и бонуси на слота

Три са специалните символи в този изтънчен ацтекски слот. Това са и символите, на които най-много си струва да попаднете, докато играете Jaguar Warrior. Слотът се отличава с това, че на барабаните има два отделни скатера. Първият от тях е зловещата златна статуя със зейнала уста, която може да се появи на 1-ви, 2-ри и 5-ти барабан, с което да задейства парична награда, щом 3 от тях попълнят въпросните барабани.

Вторият скатер е пирамидата на ацтеките. Може да се появи на всеки барабан и задейства награда, независимо от подредбата. Колкото повече символи с този образ се появят, то толкова по-големи ще са наградите.

И финално, символът на боеца е уайлдът в играта. Той може да се появи само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан, а функцията му да замени някой от осемте основни символа го правят още по-незаменим. Точно както някои други символи могат да се подреждат по барабаните, Warrior може да се превъплъти в гигантски уайлд символ, който покрива целия барабан, което пък от своя страна е добре дошло за всеки един играч.

Заключение

Jaguar Warrior със сигурност е една от игрите, които препоръчваме да опитате, в случай, че сте се насочили към слот игри. Ацтекският слот разполага с история, красиви символи и множество начини за печалба. В бонус и 3-те скатер символа и уайлдът, които със сигурност, веднъж попаднали в играта, ще бъдат запомнени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.