Gods of Gold INFINIREELS слот игра

Home » Gods of Gold INFINIREELS слот игра

Шведският разработчик NetEnt с времето си изгради висока репутация за приготвяне на иновативни идеи, които да забавляват играчите през годините. В обрат на това, последният им слот Gods of Gold идва с механика, която много прилича на механиката на Infinity Reels, която дебютира в слота El Dorato на австралийския разработчик ReelPlay.

Ревю на играта

Ревю на играта Gods of Gold INFINIREELS

Слотът Gods of Gold е добре изглеждащ, разположен е в пещерата на Аладин и е пълен със злато и бижута. Темата от близкия изток е подчертана от саундтрака в стил „Арабски нощи“, а барабаните са пълни със също толкова екзотични символи на герои. Този слот обрисува обичайния висок стандарт, който NetEnt представя.

От техническа гледна точка, слотът използва 20 монети, със стойност между 0.01 и 10 кредита всяка. Това осигурява минимални нива на залог – 20 цента и максимални – 200 евро, които да бъдат изиграни ръчно или с настройка за автоматично завъртане за 1000 врътки. Четирите символа, които изобразяват скъпоценни камъни, са по-скоро регулярните и общи символи, които ще забележите тук. Игралната мрежа се разпростира в 3х3 размерност, а по-силните символи са – зловещо изглеждащ пъстър набор от герои, като – бухал, бик, кралица и крал. По някаква причина всички те изглеждат напълно ядосани, което прави спечелването на техните монети още по-сладко.

Печелившите комбинации се генерират, когато три или повече съвпадащи си символа се приземят последователно на който и да е ред. Уайлд символът помага в това отношение, тъй като е готов да замести някой от символите, за да сформира печеливша комбинация. Имайте предвид, че той може да влезе в игра, само когато има четири или повече използваеми барабана и никога, когато са само 3.

Играта няма определени печеливши линии, но започва с 27 начина за печалба и 3х3 оформление, а линиите се умножават по 3 с всеки нов добавен барабан. Друга статистика, която играчите търсят, преди да започнат игра, е RTP показателят, който тук е настроен на 96.12%. Волатилността е средна/висока.

Характеристики и бонуси на слота

Нека стартираме бонус функциите с кратко описание на новата механика на InfiniReels, която влиза в игра, в случай, че получите печеливша комбинация на екрана. Когато това стане, към решетката се добавя нов барабан. Ако той съдържа уайлд символ или друг съответстващ символ, то се добавя още един барабан. И така нататък и така нататък, безкрайно, както подсказва и самото име, докато не се появи нов печеливш символ и барабаните се нулират обратно до 3х3 оформление.

Вероятно ще видите, че шансът да сте в крак с всички печеливши символи, е по-скоро малък, тъй като те се натрупват и се тласкат от новите барабани, но в тази задача идва на помощ малката карта, която предоставя общ изглед на случващото се. Тя работи със символния брояч, който показва продължителността на печалбата и колко начина за печалба са активни в момента.

След като барабаните спрат да се въртят и не биват генерирани повече печалби, повторното завъртане (Respin) може да бъде присъдено на случаен принцип. Когато това се случи, герой-джин покрива последния барабан, а крайният резултат винаги е гарантирана печалба. Друга второстепенна функция след печалба е “Multi Slam”, която на случаен принцип добавя още 2-3 барабана за още една гарантирана печалба.

И на последно място, но не и по важност – функцията с безплатни завъртания. Символът перла/златно слънце е скатерът в този слот и когато 3 символа от него паднат едновременно, те дават на играчите до 10 безплатни завъртания. Ако по време на тези завъртания нови скатери се появят по барабаните, това нови 5 допълнителни печеливши завъртания.

Заключение

Gods of Gold е изключително интересна разработка, особено що се отнася до свежият изглед, който предлага играта. Тя е по-различна от останалите слотове, поради начина на игра, но със сигурност би донесла търсеното, в случай, че попадне във вашия избор на слот игри, които искате да опитате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *