Goblin’s Gold слот игра

Home » Goblin’s Gold слот игра

Ако се чувствате късметлия днес, то идеалната възможност да тествате дали това е така, може да стане играейки разработката на CT Interactive – Goblin’s Gold. Това е класически 5-барабанен слот, в който символите са подредени в 3 реда, а печелившите линии наброяват 20. Въпреки че не се откроява веднага, играта има ирландска нотка, което всъщност е добре дошло и прави разликата между многото останали слотове. Стандартът, който Goblin’s Gold поставя със символния дизайн е доста висок, всички от тях изглеждат по реалистичен начин.

Ревю на играта

За да стартирате игра на Goblin’s Gold, ще трябва да изберете залог, който варира в диапазона между 0.01 за една активирана печеливша линия и 0.20 за всички. Слот игрите, задвижвани от Casino Technology обикновено идват с висока възвръщаемост и не варират спрямо това, дали играете с малки ставки или с по-големи такива.

Ако хвърлите поглед към таблицата с печалби, ще видите какви са наградите, които ви очакват, в случай, че постигнете някоя от комбинациите. Такива са например комбинациите от Q, J, K и A картовите символи, които се оценяват съответно на 10х, 25х или 75х, в зависимост от това на колко барабана съставят комбинация – 3, 4 или 5. Уникалните символи са свързани най-вече с късмета, като също така притежават и ирландски привкус. Те включват подкова, златна камбана, четирилистна детелина, а максималната награда, която може да се постигне в базовата игра е множител от 1000х вашия залог.

Основният бонус символ в Goblin’s Gold слотът е звездата на шоуто – Гоблинът. Това страшно изглеждащо момче може да се появи само на средните 3 барабана, играе ролята на уайлд символ и може да действа на всички останали символи, с изключение на скатера, по начин, по който ще увеличи печалбите ви. Той обаче не прави други неща, тъй като няма стойност сам по себе си, за разлика от някои други слот игри, където уайлд символът има своя собствена стойност и може да стане част от своя собствена печеливша комбинация.

Характеристики и бонуси на слота

Голямата златна монета с релефен трилистник е скатер символът в тази разработка, който носи печалби до 1000 пъти по залога на линия. С това той носи и 15 безплатни завъртания, а интересното тук е, че всички печалби по време на бонус рунда биват удвоени по стойност. Ако 3, 4 или 5 скатер символа бъдат получени отново, то към текущия брой безплатни завъртания се прибавят нови 15.

Ревю на Goblin's Gold слот игра

Добре познатата “Gamble” функция присъства и тук в Goblin’s Gold. Всяка печалба, която е по-малка от 10 пъти от стойността на залога ви, може да бъде удвоена и дори учетворена, благодарение на функцията за хазарт. Ако играчът реши да премине към нея, той ще бъде отведен към втори екран, където ще види карта, обърната с лицето надолу, както и възможности за прогноза – какъв е цветът или боята на съответната карта. Ако играчът познае правилно цвета на картата, то печалбата ще бъде удвоена, а ако познае и боята – учетворена.

Заключение

Goblin’s Gold слотът на CT Interactive е чудесно оптимизиран за игра и през мобилни устройства, въпреки 3D ефектите за някои от символите и добрата графика на главната тема. Очаквано, гоблинът играе главна роля във формирането на печалбите, които пък от своя страна идват с допълнителни бонус функции – безплатни завъртания и удвояване на печалбите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.