Има ли го вестник Еврофутбол в наши дни?

В близкото минало съществуваше вестник Еврофутбол, който се държеше от едноименното дружество, преди да бъде затворено. Това издание информираше играчите за различните видове спортни събития и им предлагаше обосновани прогнози за мачовете. В наши дни обаче вестникът не съществува, тъй като държавните органи прекратиха дейността на дружеството Еврофутбол.

Какво представлява вестник Еврофутбол?

Вестник Еврофутбол представляваше издание, в което се разглеждаха най-интересните футболни мачове и спортни събития, които присъстваха във фишовете за залози на компанията Еврофутбол. В него се публикуваха прогнози както за ежедневните мачове, така и за тези, които присъстваха в графа „Супер джакпот“ в талона за залози. Вестникът се издаваше 2 пъти седмично на ниска цена.

Най-голям интерес към вестник Еврофутбол имаше в четвъртък, тъй като петък, събота и неделя има множество футболни мачове от първенствата в Англия, Германия, Франция, Италия, Испания и други държави. По онова време бройките се изчерпваха бързо, защото залагащите на спорт в България се увеличаваха с всеки изминал ден. За тяхно съжаление днес вестникът не се издава.

Има ли го в момента вестник Еврофутбол?

Не, вестникът го няма, тъй като бившата Държавна комисия по хазарта отне лиценза на компанията, заради натрупани дългове, които са свързани със собственика Васил Божков. Последният изчезна в Дубай, за да не попадне под ударите на закона в Република България. В същото време вестникът бе спрян и вече не се издава, нито може да бъде намерен в интернет.

В началото се говореше, че лицензът на Еврофутбол се отнема за 3 месеца, но малко по-късно Държавната агенция по приходите стана новият регулатор по хазарта и удължи периода. Запознати със случая твърдят, че вестникът няма да се появи отново или поне в близко бъдеще.

Еврофутбол Специлизиран Ветник

За момента всички пунктове на Еврофутбол са затворени и играчите не могат да се възползват от предложенията за спортни залози на оператора. Естествено, има много други алтернативи, които са по-скоро в интернет пространството. В сайта ни може да намерите пълен списък с букмейкъри.

Къде можем да четем вестник Еврофутбол онлайн?

На този етап не можете да четете вестник Еврофутбол онлайн, тъй като той не се издава. В мрежата обаче ще попаднете на множество сайтове (включително и нашия), където ще намерите спортни прогнози за най-интересните футболни сблъсъци както в Европа, така и на други места по света. Най-хубавото е, че има немалко онлайн платформи, в които прогнозите са безплатни за вас.

Обобщителни думи

За сега оставяме вестник Еврофутбол в миналото. Един ден той може и да се завърне, а ако това се случи, ще ви информираме своевременно. Тук трябва да напишем, че хазартните игри водят до хазартна зависимост и много големи загуби. Ето защо, бъдете отговорни със спортните залози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *