Everbet ранно изплащане

Ако нямате търпение мачовете да свършат, за да разберете, дали печелите, то тогава можете да се възползвате от офертата Everbet ранно изплащане. Тази промоция важи за футбол, баскетбол, американски футбол, бейзбол и хокей на лед. Какво представлява този бонус и какво ви дава, можете да прочетете в тази статия, която подготвихме за потребителите на сайт Евърбет.бг.

Какво е Everbet ранно изплащане?

В случай че вашия отбор води в резултата с определен брой голове / точки, то тогава залогът ви ще бъде уреден като печеливш, без значение какъв ще бъде крайният резултат. Така например, ако залагате на футбол и вашият отбор поведе в резултата с 2:0, то тогава няма нужда да чакате последния съдийски сигнал, тъй като ще спечелите мача по-рано и ще получите изплащане.

За баскетбол отборът ви трябва да поведе с 20 точки, за да получите ранно изплащане. За тенис, е нужно играчът да има  2 сета преднина, за да получите печалба. Ранното изплащане за бейзбол, идва когато отборът води с 5 ръна, а при американски футбол със 17 точки. Не на последно място поставяме хокея, при който ранното изплащане се получава, ако отборът поведе с 3 гола.

За да получите Everbet ранно изплащане, е необходимо да залагате преди началото на мачовете. Залози на живо не се класират за офертата и трябва да изберете пазар за краен победител. По този начин промоцията ще бъде валидна и можете да извлечете максимума от нея и да спечелите.

Правила на бонуса ранно изплащане

Има няколко правила, които съпровождат бонуса за ранно изплащане в Everbet. На първо място трябва да залагате, преди да започне мача, тъй като залози на живо не влизат в правилата на офертата. С други думи, е необходимо да направите залога си, когато мачът е в начална фаза.

Вие може да правите единични залози, множествени залози или да играете на системи, но водещият пазар, трябва да бъде за краен победител. Това е валидно за спортовете, футбол, баскетбол, американски футбол, хокей на лед, тенис на корт и бейзбол. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете на поддръжката, която ще бъде така любезна да ви отговори.

Обобщителни думи

Тук ви информирахме за офертата на Everbet за ранно изплащане, която важи за много спортове и можете да получите печалбата си по-рано, ако избраният от вас отбор или играч поведе в резултата. Това е едно много добро предложение, от което може да се възползвате още сега.

Дата на публикуване: 05/02/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *