Emperor’s Palace слот игра

Emperor’s Palace е поредният слот, задвижван от доказалият се производител на слот игри EGT Digital. Настоящата разработка е вдъхновение от Азия. Действието ни пренася в двореца на китайския император, още в Средновековието.

Emperor’s Palace е слот игра, която предлага 5 барабана, заедно с до 30 активни линии. Печалбите до 1000 пъти залога трябва да бъдат добри стимули за играчите, в игра, която разполага и със стакнати уайлд символи и скатери, както и с безплатни завъртания, които всъщност са и единствените бонус функции.

Ревю на играта

Emperor's Palace слот ревю


Системата за залагане включва 5 различни бутона за завъртане, всеки с различен брой монети. За варианта с активни 30 линии залозите позволяват използването на 30, 60, 150, 300 или 600 монети, така че до 20 монети биват използвани на линия. Играчите имат възможност също да променят стойността на монетата, от $0.01 до $1. Това позволява залагане в диапазона от $0.30 до $600.

Що се отнася до наградите, които играта ще предостави, най-добрите идват от стакнатите уайлдове – символи, който може да формират комбинации, които пък от своя страна ще платят до 1000 монети на линия. Както споменахме, уайлдът е стакнат, така че не е напълно невъзможно да получите екран, пълен с уайлдове, което би ви донесло джакпот от 1000 пъти от вашия залог.

Характеристики и бонуси на слота


Също както при всички останали слотове на EGT, които сме разгледали досега, и тази игра включва мистериозен прогресивен джакпот, с четири различни награди, които могат да бъдат активирани на случаен принцип.

Стакнатите Dragon Wilds са сред малкото функции, включени в Emperor’s Palace. На редовете, където присъства, драконът служи като заместител, който може да спомогне за образуването на нови печалби. Също, с 2 до 5 дракон символа, подредени отляво надясно на линия, той образува комбинации и ви плаща директно, а с това се превръща и в най-ценният символ в играта.

Единственият друг символ с функция, включен в играта, е Yin Yang логото, което има зодиакално колело около него. Този символ ще бъде намерен на средните три колони, където може да попадне стакнат. За да се активират безплатните завъртания, се изисква минимум 7 от 9-те позиции да бъдат скатер символи. За съжаление, не може да се активира отново функцията, след като вече сте в нея.

Заключение


Това е игра, която насочва вниманието си към вече популярна категория, изпълнена с китайски императори и свързани с тях графики, въпреки да не предлага много новости. Emperor’s Palace е игра, която съвсем спокойно може да бъде сложена в графата на „златната среда“ на слот предложенията. Тя има сходна тема като всички останали, прилична графика и комбинация от функции, която се основава на популярни опции, представени в леко различна форма.

Дата на публикуване: 21/10/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *