Emperor’s Dream слот игра

Пренесете се в очарователния свят на древен Китай с Emperor’s Dream – завладяваща слот игра от EGT Digital. Отпуснете се и нека богатите и традиционни мелодии ви заведат в тази историческа епоха. Открийте скрити съкровища чрез уникални функции, както и безплатни завъртания, а и Clover Chance Jackpot. Подгответе се за незабравимо игрово преживяване, което перфектно комбинира история и вълнение.

Ревю на играта

Emperor’s Dream слот ревю


Emperor’s Palace е слот машина, която предлага 5 барабана и до 30 активни линии. Печалбите са до 1000 пъти от залога, което от своя страна трябва да бъде достатъчен стимул за играчите, в игра, която разполага и със стакнати уайлд символи, и скатери, както и с безплатни завъртания.

Системата за залагане включва 5 различни бутона за завъртане, всеки с различен брой монети. За варианта с активни 30 линии, залозите позволяват използването на 30, 60, 150, 300 или 600 монети, така че до 20 монети могат да бъдат използвани на линия. Играчите също разполагат с възможност да променят стойността на монетата, от $0.01 до $1. Това позволява залагане в диапазона от $0.30 до $600.

Що се отнася до наградите, които играта може да предостави, най-добрите печалби идват от стакнатите уайлдове – символ, който може да формира комбинации, които ще платят до 1000 монети на линия. Той също е стакнат, така че не е напълно невъзможно да получите екран, пълен с уайлдове, което би ви донесло джакпот от 1000 пъти по залога ви.

Характеристики и бонуси на слота


Също както при всички останали слотове на EGT, които сме разглеждали до момента, и тази игра включва мистериозен прогресивен джакпот, с четири различни награди, които могат да бъдат активирани на случаен принцип.

Стакнатите драконски уайлдове са сред малкото функции, включени в Emperor’s Palace. Символът може да кацне и покрие до пълен барабан, но е напълно възможно да заема само една или две позиции. На редовете, където присъства, драконският уайлд служи като заместител, който може да спомогне за образуването на нови печалби. Също, с 2 до 5 драконски символа, подредени отляво надясно на линия, той образува комбинации и носи директни изплащания, което го прави най-ценният символ в играта.

Обикновените символи дори не се приближават до това, което уайлдът може да ви донесе, като най-добрият от тях предлага само 50 монети, така че повечето от вашите печеливши комбинации, генерирани от обикновените символи трудно биха били големи.

Единственият друг символ с функция, включен в играта, е Yin Yang логото, което ще разпознаете по зодиакалното колело около него. Този символ може да бъде намерен на средните три колони, където обичайно попада стакнат. За да се активират безплатните завъртания, се изисква минимум 7 от 9-те позиции да бъдат заети от този тип скатер символи.

Заключение


Това е игра, която насочва вниманието си към вече популярна категория, изпълнена с китайски императори и свързани с тях графики. Символите са с тематична визия – император, императрица, статуя на лъв, порцеланова ваза, лотос и четирите стандартни роялови символа (J до A). Символите с функции се появяват като икони с азиатски дракони или лого на Йин и Ян. Emperor’s Palace е игра, която може да бъде съотнесена към категорията на “средните” игри. Има прилична графика и комбинация от функции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *