Crazy Caterpillar слот игра

Потопете се за магия, която ще се случи непосредствено след като стартирате играта си в настоящия слот. Crazy Caterpillar е онлайн слот игра, разработена от CT Interactive. С изцяло подобрената си изработка, висококачествените визуални елементи и няколкото бонуса и функции, тази игра хвърля добри обещания за всички играчи, които обичат такъв тип слотове.

Ревю на играта

Оказва се, че насекомите също могат да бъдат големи магьосници, или поне това става ясно в настоящата разтаботка. Гъсеницата действа като магьосник, появяващ се в средата на полето, където други любопитни магьосници наблюдават представянето му. Трябва да признаем, че този онлайн слот идва с отлични визуални елементи. Всеки символ е досущ детайлен и изглежда привлекателно блестящ. Има и зелен фон, който отразява полето.

Crazy Caterpillar се играе на 5 барабана върху които може да видите 5 печеливши линии. Също така ще забележите, че някои от символите са ви познати, като например ябълката, калинката, червената седморка, черешите, прасковата, сливите, щурецът и бръмбарът. Ако играчът получи три, четири или пет съвпадащи си един с друг символа на печеливша линия, то той ще бъде възнаграден с награда.

Характеристики и бонуси на слота

Играта, въпреки че разполага с изящна графика, не предлага нещо кой знае колко по-различно, погледната от бонуси. Слотът Crazy Caterpillar разполага с уайлд символ, който е представен като гъсеница. Този уайлд символ може да замени всички липсващи основни символи, като също така може да се превърне и в разширен уайлд, който да покрие целия барабан, а с това и да увеличи шансовете ви за печалбата.

Слотът разполага и с другия специален символ, а именно скатерът. Той е под формата на жълта звезда, а получаването на поне три скатера, където и да е по мрежата, ще ви донесе 20 безплатни завъртания.

Заключение

Както вече може би се убедихте от настоящото ревю, Crazy Caterpillar е приятен слот, който би се харесал и на двете групи играчи – тези, които обичат да играят по-изчистени слотове, както и на другата група, която е по-балансирана и търси по-опростени слотове с добра графика, но и някакви бонус функции, които могат да направят преживяването още по-интригуващо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *