Candy Dice слот игра

Готови ли сте да пътувате до страната на вкусотиите, където сладките изкушения са навсякъде, а цветни зарове валят от небето? Слот играта Candy Dice прави точно това, и дори още повече с каскадните си барабани, мини играта за залагане и безплатните завъртания с нарастващи множители.

Ревю на играта

Candy Dice слот ревю


Candy Dice започва с нестандартна решетка от 6 барабана и 5 реда, с групови печалби и каскадни барабани. Както е традиция, символите не предлагат много високи печалби, но те могат бързо да се натрупат благодарение на многобройните каскади, които могат да се случат след като получите печеливша комбинация.

За перспектива, изплащанията без функцията обикновено дават между 0.25x до 2.75x печалби от залога, но с няколко късметлийски каскади може да успеете да увеличите печалбите си значително, достигайки до 18x и дори повече от залога. Основната игра има потенциал за стабилни печалби и води към други бонус игри.

Характеристики и бонуси на слота


Една от съблазнителните опции, която може да се възползвате в случай, че текущата ви печалба ви се струва ниска, е простата игра с карти, в която предсказвате цвета на картата, който ако разгадаете ще ви донесе удвояване на печалбата, както и по-рискован режим – с боята, за учетворяване на печалбите ви.

Най-голямата функция в играта е добрата стара мини игра с безплатни завъртания, която тук също присъства. Попадането на 4 или повече скатер символа навсякъде на решетката ви дава 12 завъртания с възможност за спечелване на още, ако попаднете на допълнителни скатери. Допълнително, множителните символи също често падат по барабаните по време на тази функция.

Заключение


Слот играта Candy Dice от Amusnet определено си заслужава да се опита, ако обичате лека и забавна тема, с много действие и забавна тематика.

Дата на публикуване: 03/06/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *