Бонус Купа на България от Winbet

Home » Бонус Купа на България от Winbet

На 15.05.2022 г. ще се състои титаничния сблъсък между столичните грандове Цска и Левски. Това е третият пореден финал за червените, като последните два завършиха със загуба от Локомотив Пловдив и победа над Арда Кърджали. Левски пък нямат спечелен трофей вече 13 години, което прави мачът изключително важен за момчетата на успешния треньор Станимир Стоилов (Мъри). Иначе казано ни очаква не просто една футболна среща, а истинско шоу за привържениците.

Какво представлява промоцията Бонус Купа на България?

Страхотната промо оферта „Бонус Купа на България“ от Winbet, дава възможност на залагащите да вземат бонус под формата на безплатен залог до 50 лева. За целта, трябва да заложат на живо на финалния мач между Левски и Цска, като минималния залог трябва да е поне 10 лева. При загуба ще вземете безплатен залог равен на сумата, която сте заложили, но не повече от 50 лева.

Winbet купа на България бонус

Това е една прекрасна оферта, от която могат да се възползват привържениците на двата най-популярни отбора в България. Разбира се, за да активирате бонуса, е необходимо да спазите изискванията към него. Предлагаме ви да ги прочетете, преди да поискате дадения бонус.

Правила и условия на Бонус Купа на България

  • Бонус Купа на България важи само за срещата ЦскаЛевски;
  • Бонусът може да бъде активиран от меню „Моите оферти“;
  • Срокът на бонуса започва и свършва на 15 май, 2022;
  • Офертата важи само за залози направени в секция „На живо“;
  • Нямате право да използвате кеш аут при залога на финалния мач;

Повече за офертата ще научите, след като се регистрирате в Winbet и влезете в секция „Промоции“. Имайте предвид, че трябва да направите това до 15 май, 2022 г., тъй като след този срок, промоцията ще бъде невалидна. За допълнителна информация потърсете поддръжката на сайта, а ние пожелаваме успех на всички, които очакват финалното дерби между сини и червени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.