Защо не получавам email за верификация от сайта на Betmarket bg?

Home » Защо не получавам email за верификация от сайта на Betmarket bg?

Процедурата по Betmarket верификация, е задължителна в сайта. Вие трябва да изпратите селфи с личната си карта, за да се верифицирате. Просто добавете изображението в профила си и изчакайте да бъде прегледано. Ако обаче не получите одобрение или email за верификация, то тогава трябва да потърсите поддръжката. Какво да направите при проблем, прочетете по-долу.

Одобрена или не е верификацията ми в Betmarket?

За да одобрят верификацията ви в Betmarket.bg, трябва да изпратите цветна снимка, на която ясно се вижда документа ви за самоличност и лицето ви. Вие можете да използвате вашето мобилно устройство, за да си щракнете едно селфи и да го прибавите в секция „Верификация“ в профила си.

При положение че верификацията е одобрена, могат да ви изпратят имейл или да видите одобрението директно в профила. Същото важи и при отказ. Вие ще научите причината за неодобрението на верификацията в Бетмаркет, за да може да коригирате направената грешка.

Ако нямате никакво съобщение относно статуса на верификацията или не получавате email, просто се обърнете към поддръжката. Персоналът ще ви обясни, къде е проблемът и заедно ще се опитате да го разрешите. Общо взето процедурата е лесна, така че не бива да се притеснявате.

Задължителна ли е Бетмаркет бг верификацията?

Да, това е задължителна процедура, с която се установява човекът, който е създал профила. По този начин се избягва спекулата с лични данни и евентуалните злоупотреби. Вие не сте длъжни да преминете верификация веднага, след като се регистрирате, но докато не го сторите, няма да може да теглите пари. Ето защо, колкото по-бързо се верифицирате, толкова по-добре за вас.

Служителите на Betmarket работят бързо и ще прегледат документите ви в най-кратък срок. Хубавото е, че дори не се налага да чакате 48 часа, освен ако натоварването не е много голямо. Разбира се, когато отговор липсва, трябва да се отнесете до поддръжката за информация. Все пак не е логично да чакате повече от две денонощия, тъй че пишете смело на служителите.

Обобщителни думи

В тази статия ви обяснихме причините, поради които не получавате email за верификация от сайта на Betmarket bg. Посочихме ви начините за верифициране на акаунт, а също ви запознахме с правилата и условията. От този момент нататък всичко е във ваши ръце, като се надяваме, че няма да се сблъскате с проблем. Нека ви оставим да започнете играта си в Бетмаркет и да постигнете успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *