American Gigolo слот игра

Спомняте ли си чувството, когато за последно бяхте поразени от специален човек? Спомняте ли си онези мъгливи дни с нова любов и всички чувства, които тогава се пораждаха в главата и сърцето ви? Дали тези спомени се съхраняват в някое тихо кътче в мозъка ви? Ако искате да възродите спомените от романтиката и да заредите страстта в любовния си живот, може да дадете шанс на изключително интересният слот на CT Interactive, носещ любопитното заглавие American Gigolo.

Ревю на играта

Настоящата разработка идва с изискан геймплей, който гарантира първокласно забавление. American Gigolo е един от най-емблематичните холивудски филми от 80-те години, а в случай, че сте го гледали, ще се сетите, че именно Ричард Гиър е в ролята на безработен млад мъж, доведен до отчаяние. Слотът American Gigolo се стреми да постигне почти същото. От интересните символи, които ще срещнете, до достатъчно атрактивните награди.

В основата на настоящата разработка стои прост тип слот, включващ 5 стандартни барабана и 30 печеливши линии. Нито една от печелившите линии не е гъвкава, което означава, че преди да започнете със залозите, нямате лукса да ги манипулирате спрямо вашия избор. За сметка на това, играчите могат да манипулират своя залог и да определят стойността на монетата, която трябва да варира в диапазона от 1 до 15 цента. Това ни дава общ капитал от $4.50 за всяко завъртане.

Както вече стана ясно, всичко в този слот ще се опита до максимална степен да намекне за любовта и ласките по един или друг начин. Би било крайно разочароващо, ако и символите не бяха част от цялото това приключение, но уви – те са:

  • Русокоса съблазнителка – това е най-добре плащащият символ на ротативката American Gigolo. Ако в даден момент успеете да получите комбинация от 5 еднакви символа от този вид, вие ще бъдете награден с 500 монети, а в допълнение на това и благоволението на съблазнителката;
  • Тъмнокоса изкусителка – определено не сме за несправедливата дискриминация, но създателите на слота от CT Interactive изглежда имат слабост към блондинките. Това би обяснило ролята на смекчаващата награда от само 100 монети, която би донесла комбинация от символи с тъмнокосата изкусителка;
  • Чифт очарователни котки – този символ украсява барабаните, предлагайки потенциална награда от 100 монети за пет символа от този вид;
  • Любовни карти – картите от обикновено тесте, потопени в буркан с любов, запълват останалите слотове. Въпреки че потенциално могат да ви донесат печалби до 100 монети, вероятно не си струва да се опитвате да съберете 5 от тях в един ред, тъй като печалбата ви ще бъде максимум 10$.

Характеристики и бонуси на слота

Американското жиголо е уайлд символът на този слот. Този протагонист ще ви помогне да разбъркате символите след лошо завъртане и да ги превърнете в нещо, което наистина би донесло някакви позитиви. Уайлд символът може да се появи на всеки барабан, освен на първия.

Влюбено сърце от рози е скатер символът в American Gigolo. Ако получите този символ поне 3 пъти, без значение къде е разположен по екрана, вие автоматично ще бъдете бутнати в рунд от 12 безплатни завъртания. Разбира се, бонусът за 5 скатера е още по-впечатлява – с него ще отмъкнете и джакпот от 1500 монети!

Заключение

Най-доброто описание за слота American Gigolo е, че е забавен и такъв, в който може да убиете свободното си време. Върши добра работа, тъй като е романтичен и чувствен, без да се натрапчва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *