Как да изтрия профил в Alphawin?

Home » Как да изтрия профил в Alphawin?

В наши дни, е важно букмейкърите, да предоставят възможност на своите клиенти за изтриването на профили от сайтовете им. Ако се питате, как да изтриете профила си в Alphawin, то тогава тази статия ще ви бъде полезна. В нея ще разгледаме наличните опции за разумна игра и поставяне на ограничения в системата, така че да можете да се възползвате от тях, ако имате такова желание.

Изтриване на профил в Alphawin

Букмейкърският сайт на Alphawin е все още млад, така че няма автоматична опция за изтриване на профил. Това обаче не значи, че операторът не ви позволява да преустановите играта си в сайта. За да стане това, е необходимо да извървите няколко стъпки, които описваме подробно по-долу:

  • Влезте в имейла, с който сте регистрирани в Alphawin;
  • Адресирайте писмо до поддръжката на адрес support@alphawin.bg;
  • В писмото напишете, че желаете профила ви да бъде изтрит;
  • Посочете причина за заявката ви за премахване на профила ви;
  • Изпратете имейла и очаквайте отговор от поддръжката;

В случай, че не получите обратна връзка, можете да отправите запитване към съпорта чрез чат на живо. Там обяснете искането си за закриване на игралната сметка, а служителите ще ви помогнат това да се случи по възможно най-бърз начин. В крайна сметка, ще постигнете добър резултат.

Временно самоизключване от Alphawin

Ако не искате пълно изтриване на профил от Alphawin, а само временно самоизключване, можете да отправите молбата си по начина, за който сме посочили пример на горните редове. Вие отново трябва да потърсите съдействие от поддръжката, като им изпратите имейл. Този път в писмото, ще напишете, че искате временно самоизключване на профила и ще споменете даден период.

Не забравяйте, да упоменете причините ви за тази молба. Също така, пишете от имейла, който сте предоставили по време на регистрация. При положение че пуснете писмото от друга електронна поща, няма да ви отговорят. Ако отговорът се забави, опитайте кореспонденция чрез онлайн чата.

Лимит на депозит в Alphawin

Това е третият вариант, с който да наложите самоограничение. До този момент не ни се налагало да лимитираме депозитите си в сайта, но можете да попитате съпорта дали услугата се предлага за клиентите. Най-лесния начин, е да пишете в чата, но може да се наложи и изпращане на писмо, което представлява официален документ. В писмената ви молба за ограничение на депозита, впишете периода на ограничението и сумата, за която искате да се въведе лимитирането.

Обобщение

При всички положения, би било добре, ако Алфауин пуснат автоматични опции за изтриване на профил, временно самоизключване и лимит на депозитите. На този етап тези функции отсъстват в онлайн платформата, но нищо чудно след време да бъдат прибавени. За сега, най-лесният начин за въвеждане на ограничения,  е чрез изпращане на молба по имейл адреса на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.