Alphawin предлага изплащане чрез Cashterminal

Още един метод за изплащане на печалби бе добавен в Alphawin. В сайта за залози на спорт и казино игри вече може да теглите пари чрез Cashterminal, в някой от пунктовете на компанията. Най-хубавото на новия метод е, че не се налага да чакате парите си дълго, а те ще бъдат при вас за по-малко от един час. Повече относно новия платежен метод, ще прочетете по-долу в статията ни.

Как да тегля печалби от Alphawin чрез Cashterminal?

Самото пускане на заявка за теглене на печалби чрез Cashterminal в Alphawin, не е никак сложно. Това може да стане за броени секунди, ако бързо се ориентирате в менютата. За да бъдем още по-изчерпателни сме ви приготвили кратка инструкция за теглене на пари чрез Кештерминал, вижте я:

  • Влезте в Alphawin;
  • Преминете през верификация:
  • Кликнете на опциите за теглене;
  • Изберете Cashterminal;
  • Впишете сумата, която ще теглите;
  • Изчакайте да се обработи заявката;
  • Посетете пункт на Кештерминал, за да си получите парите;

Ако не знаете, къде се намират обектите за изплащане на Cashterminal, може да влезете в техния сайт и да ги потърсите. В случай че не ги намерите просто позвънете на телефоните за контакт и служителите ще ви упътят. По този начин вече ще можете да получите спечелената от вас сума.

Изплащане чрез Cashterminal от Aphawin

За колко време се одобрява плащане в Alphawin с Cashterminal?

Не е необходимо да се чака дълго, за да бъде одобрено тегленето с Cashterminal. Най-често служителите на Alphawin правят това за броени минути и обработват заявката ви. В много редки случаи ще се наложи да се изчака до 1 час, когато има прекалено много заявки за теглене с Кештерминал. Това обаче са индивидуални случаи, които не се случат често на потребителите.

Минимално и максимално теглене чрез Cashterminal

Минималната сума, която е възможно да изтеглите в обект на Cashterminal, е на стойност 30 лева, но не и по-малко. Що се касае до максимума, който може да бъде изтеглен, това са 5000 лева. Придържайте се към тези лимити, тъй като ако имате спечелени по-малко пари или искате да изтеглите повече от 5000 лева, няма да ви бъде разрешено, както гласи политиката на компанията.

Няколко думи в заключение

Cashterminal е бърз начин за теглене от Alphawin, така че може да го използвате, ако не искате да чакате дълго парите си. Има много места за изплащане на Кештерминал в София и останалата част на България, тъй че бързо ще ги намерите.

В края ви предупреждаваме, че участието в хазартни игри води до хазартна зависимост и много проблеми. Бъдете отговорни и играйте за забавление.

Дата на публикуване: 18/03/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *