88 Pearls слот игра

Home » 88 Pearls слот игра

Ако сте суеверен човек, вече сте напълно наясно колко голямо значение отдават китайците на определени числа, вярвайки, че някои от тях са благоприятни и късметлийски, а други – точно обратното. В един от слотовете на SYNOT Games, носещ името 88 Pearls, вие ще влезете в обувките на именно тези китайци, за да разберете всъщност дали 8-ците са щастливо число за вас.

Ревю на играта

Ревю на играта 88 Pearls

Според китайците, една от причините да вярват, че някои числа са късметлийски и благоприятни, това е произношението на думата на дадено число и дали то е положително или отрицателно. Числото 8 звучи като термин, който означава направата на състояние, а 88 от своя страна прилича на „двойно щастие“ и със сигурност ще се почувствате много щастливи, ако играете 88 Pearls и получите двойна порция от 8-ци, тъй като това ще означава, че сте активирали изключително доходоносната функция с безплатни завъртания.

Доколко сте късметлия, 88 Pearls може да определи от чифт китайски дракони, които обграждат игралната мрежа. Те са обрамчени със злато и ще имат основната дума за това дали сте късметлии през днешния ден, или пък не. Ориенталският саундтрак, състоящ се от удряне на гонг и свирене на флейта, създава атмосфера, която вероятно бихте очаквали от ротативка с азиатска тематика, а звукът от тракащи монети, ще бъде желаната музика в ушите ви, която е съпроводена от генерираните печалби.

Пътуването ви към натрупването на печалби се развива на 5 барабана и 4 реда символи. В слота ще имате възможност сами да избирате броя на печелившите линии, които да активирате – 10, 20, 30, 40 или максимум 50. Залозите в 88 Pearls са между 0.01 и 2.00 кредита, което прави този слот еднакво достъпен, както за начинаещи и едва прохождащи играчи, които предпочитат да залагат по-минимални суми, така и за закоравели играчи, които не биха си губили времето с малки залози.

В западните истории, китайските дракони не са бълващи огън същества, а те са символ на власт, сила и късмет, така че може да стискате палци да сте един от щастливите играчи, на които те се усмихват, докато се появяват на барабаните (освен на 1-вия), като уайлд символ. Маймуните са също толкова мощни в 88 Pearls, колкото и в книгите по митология, носейки златни печалби на стойност до 1000 монети, тигрите и котките пък носят печалби до 500 монети, а костенурките и мишките – 400 монети.

В допълнение към тези символи имате и символи на обикновени карти за игра, проектирани в различен цвят и златиста рамка. Печалбите там са от 400 монети (от символи А и К), до 200 монети за символи на Q, J, 10 и 9.

Характеристики и бонуси на слота

Блестящите перли са символите на бонуса за безплатни завъртания и ще се почувствате отлично, когато забележите такъв символ на първия, втория и третия барабан по време на едно и също завъртане. Това ще ви донесе 4 пъти по залога ви и ще задейства функцията с безплатни завъртания. Максималният брой на безплатните завъртания е 16, но за сметка на това мощните драконови уайлд символи се превръщат в лепкави уайлд символи, които остават на мястото си до последното завъртане.

Тези от вас, които усещат силата на 8-ците, а в същото време са и в по-алчно настроение, могат да се възползват от функцията Gamble след всяко печелившо завъртане. Както добре знаете, Gamble рундът представлява обърната карта с лицето надолу, а вашата задача е да познаете цвета ѝ. Ако това се случи, вашите печалби се удвояват, а в противен случай – губите печалбата си.

Заключение

Изживяването, играейки тази слот игра, може да доведе до това, вашето ново любимо число да стане 8. Това може да ви помогне в бъдеще, при избора на слотове, базирани на китайската нумерология.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *